(Βίντεο)-«Αγριες Μέλισσες»: Η Πολίτισσα Σμαρώ κάνει άνω-κάτω το Διαφάνι

Μία γυναίκα που βλέπει τι θα γίνει στο μέλλον, έρχεται να ταράξει την ηρεμία στις «Αγριες Μέλισσες».

Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη. Στον ρόλο της Πολίτισσας Σμαρώς, θα δούμε την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη που μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» με την ιδιότητα της γυναίκας που έρχεται στο Διαφάνι για να πουλήσει μέλι. Ωστόσο, η Σμαρώ, καθότι Πολίτισσα, γνωρίζει να διαβάζει πολύ καλά το φλιτζάνι, το χέρι και τα ταρό. Οι αποκαλύψεις που θα κάνει η «καφετζού» στις «Άγριες Μέλισσες» θα εμπλέξουν ακόμη περισσότερο τις τρεις αδερφές Σταμίρη.

Η Μυρσίνη δείχνει μεταμέλεια

Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει την Ασημίνα και να ζήσουν μακριά από το τοξικό περιβάλλον του σπιτιού της οικογένειας Σεβαστού. Ωστόσο, η μητέρα του Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες»

Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει.

Το παρελθόν του Κυπραίου και το φλερτ στη Δρόσω

Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Από τη μία η συνειδητοποίηση πως κρύβεται πίσω από τον θάνατο του γιου του Νέστορα και από την άλλη το διπλό παιχνίδι που παίζει στο χωριό και το οποίο τον έχει απομακρύνει από την Ελένη, θα τον αναγκάσουν να πάρει αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Τέλος, η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά.

Τι θα δούμε στις «Αγριες Μέλισσες»: