ΠΑΤΡΑ: Το «σπιράλ» του Π.Ψωμά στον Περιφερειάρχη – Επίσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας

Με μία συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, άνοιξε ο κύκλος συναντήσεων της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής. Στόχος των συναντήσεων είναι η συζήτηση περί των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες της Πάτρας, η ανταλλαγή απόψεων και η δημιουργία γραμμής επικοινωνίας με τους φορείς και τα φυσικά πρόσωπα που επηρεάζουν τις εξελίξεις που αφορούν την πόλη και τους πολίτες της.
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Περιφερειάρχη και –πέραν του εθιμοτυπικού- είχε ουσιαστικό χαρακτήρα και αποδείχτηκε άκρως εποικοδομητική. Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του σπιράλ ενημερώθηκαν για έργα της πόλης που διεκπεραιώνονται με ευθύνη, προγράμματα και χρηματοδότηση της Περιφέρειας, έλυσαν σχετικές απορίες τους και είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις αντίστοιχες θέσεις και προτάσεις τους.
Κατά τη συνάντηση, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκε επίσης η πορεία των μεγάλων έργων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Δήμου Πατρέων. Από την πλευρά τους τα στελέχη του σπιράλ διατύπωσαν την επιθυμία να ζητήσουν αναλυτικότερη ενημέρωση από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, σε σχετικές συναντήσεις που θα δρομολογηθούν άμεσα, με πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν στενοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ από την πλευρά του σπιράλ παραβρέθηκαν ο επικεφαλής Πέτρος Ψωμάς, ο Γραμματέας Γιώργος Σιγαλός, όλα τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας -Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Μαίρη Κάργα, Φώτης Λουριδάς, Στάθης Πολίτης- και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας.