ΠΑΤΡΑ: Κοινή ανακοίνωση με αφορμή τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Το αποτέλεσμα-

Κοινή ανακοίνωση με αφορμή τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου δυτικής Ελλάδας:

Οι δύο παρατάξεις, η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Π.Δ.Σ.Ο.) και οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Ο.Ε.) , αποτελούν μια διαμορφωμένη προοδευτική πλειοψηφία στις πρόσφατες εκλογές του 10ου Περιφερειακού τμήματος του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ .

Το αποτέλεσμα αυτό έθεσε τις προϋποθέσεις για σύγκλιση απόψεων και τις πιθανότητες συνεργασίας στην νέα θητεία.

Έπειτα από συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που αφορούν στο Οικονομικό Επιμελητήριο και τα προβλήματα των μελών του, καθώς και σε γενικότερα οικονομικά – κοινωνικά θέματα (κυρίως τοπικά, αλλά και εθνικά), αποφάσισαν ότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων στην προγραμματική συμφωνία τους και επιθυμούν ένα προεδρείο που θα αποτελείται από τον προοδευτικό χώρο, κάνοντας ένα βήμα μπροστά.

Αυτή η αλλαγή σελίδας, ευελπιστούμε να δώσει νέα πνοή στο Οικονομικό Επιμελητήριο, έπειτα από δώδεκα χρόνια διοίκησης από την ΔΗΚΙ-Ο. Το νέο προεδρείο προσβλέπει στην ουσισαστική συμβολή στο διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειάς μας, χωρίς η πολιτική να είναι αυτοσκοπός στη λειτουργία του Επιμελητηρίου.

Η συνεργασία αυτή σφραγίζεται με αρχές: το ήθος, την υπομονή, την ενωτική διάθεση και την όρεξη για δουλειά. Με βάση αυτά τα στοιχεία, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και κρίσεις, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της απόδοσης του επιστημονικού μας φορέα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΠΔΣΟ)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΟΕ)