ΠΑΤΡΑ: Η Καρναβαλική Επιτροπή για την βαθμολόγηση των πληρωμάτων

Μετά την από 15-01-2020 συνεδρίαση της Κριτικής Καρναβαλικής Επιτροπής 2020, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, για τις κάτωθι διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης και βαθμολόγησης των εμφανίσεων και των καρναβαλικών στοιχείων (άρματα, μικροκατασκευές, κ.λ.π.) που αυτά θα παρουσιάσουν, από τα μέλη της επιτροπής:
Στην κατηγορία βραβείου ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ:
– στην υποκατηγορία Κινητές Κατασκευές: έγκυρη, προς βαθμολόγηση υποψηφιότητα του πληρώματος, θα λαμβάνεται όταν ο αριθμός των κατασκευών που παρουσιάζεται, ανέρχεται τουλάχιστον σε πέντε (5).
– στην υποκατηγορία Κατασκευές Χειρός: έγκυρη, προς βαθμολόγηση υποψηφιότητα του πληρώματος, θα λαμβάνεται όταν ο αριθμός των κατασκευών που παρουσιάζεται, ανέρχεται τουλάχιστον σε είκοσι (20).
Στην κατηγορία βραβείου ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ:
-στην υποκατηγορία Μάσκα: έγκυρη, προς βαθμολόγηση υποψηφιότητα του πληρώματος, θα λαμβάνεται όταν ο αριθμός των κατασκευών που παρουσιάζεται, ανέρχεται τουλάχιστον στα 2/3 του αριθμού των μελών του. Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα αξιολογηθεί η πρωτοτυπία της ιδέας και των υλικών.
-στην υποκατηγορία Μασκαράτα: έγκυρη, προς βαθμολόγηση υποψηφιότητα του πληρώματος, θα λαμβάνεται όταν ο αριθμός των κατασκευών που παρουσιάζεται, ανέρχεται τουλάχιστον σε πέντε (5). Σημειώνεται ότι η παραπάνω κατασκευή για να θεωρείται μασκαράτα, πρέπει να καλύπτει μέχρι και τους ώμους των μελών.
-στην υποκατηγορία Καπέλο: έγκυρη, προς βαθμολόγηση υποψηφιότητα του πληρώματος, θα λαμβάνεται όταν ο αριθμός των κατασκευών που παρουσιάζεται, ανέρχεται τουλάχιστον στα 2/3 του αριθμού των μελών του.
-Στην κατηγορία ΜΑΚΙΓΙΑΖ: έγκυρη, προς βαθμολόγηση υποψηφιότητα του πληρώματος, θα λαμβάνεται όταν θα υπάρχει μια σχετική ομοιομορφία (χρώματα, σχέδια) στο μακιγιάζ, σε ποσοστό 1/2, του συνολικού αριθμού των μελών του.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Αναλυτή Έφη, Αρταβάνης Κωνσταντίνος, Βανταράκη Χρυσάνθη, Βούρτση Θεανώ, Δίπλας Γιώργος, Κόκκαλης Βασίλης, Σκούρας Παύλος