H Mέγκαν σφυροκοπείται για τον πατέρα της:Είναι ψυχρή,πετάει τους ανθρώπους

Συνέντευξη στο Channel 5 έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ όπου μίλησε για τα λεφτά που ζήτησε από το ζευγάρι, για τις σχέσεις του με τον Χάρι και έκανε αποκαλύψεις για τους λόγους που δεν του μιλάνε.

«Λίγο πριν πεθάνει» όπως είπε, ο Τόμας Μαρκλ, εξέφρασε την πικρία του πατέρα προς την κόρη στην οποία έδωσε τα πάντα και εκείνη τον εγκατέλειψε για τη μεγάλη ζωή.

Για άλλη μια φορά ο Μαρκλ ισχυρίστηκε ότι έμαθε από τα ΜΜΕ ότι παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρι, ότι θα γεννήσει το εγγόνι του, παραπονέθηκε που δεν έχει γνωρίσει από κοντά τον γαμπρό του και για το ότι κανείς από το παλάτι δεν εμφανίστηκε για να του δώσει οδηγίες πώς να διαχειριστεί την κατάσταση με την υπερ-δημοσιότητα. «Μου είπαν μόνο μην μιλάς σε κανέναν», δήλωσε.

Για τη σχέση του με τη Μέγκαν είπε: «Η Μέγκαν ήταν η πιο σημαντική σχέση μου, η περηφάνια μου, η χαρά μου. Μου λείπει η Μέγκαν. Μου λείπει αυτό που ήταν. Τώρα δεν ξέρω τι είναι», προσθέτοντας πως «ο Χάρι είναι μέλος της οικογένειάς μου, πρέπει να μιλάμε. Γι’ αυτούς δεν υπάρχω. Θα με ξαναδούν μόνο όταν μπω στο φέρετρο».

Για τον περιβόητο πριγκιπικό γάμο, ο Τόμας Μαρκλ παραδέχτηκε ότι έκλαψε όταν είδε τον Κάρολο να συνοδεύει την κόρη του στην εκκλησία, στη θέση που έπρεπε να είναι ο ίδιος.

Αναφορικά με τα χρήματα, είπε: «Είμαι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Είναι καιρός να φροντίσουν τον πατέρα τους. «Το παλάτι μου χρωστάει, ο Χάρι μου χρωστάει, η Μέγκαν μου χρωστάει».

Πρόσθεσε δε, ότι εκείνος είναι εντάξει οικονομικά, καθώς ζει στο Μεξικό και απολαμβάνει μία αρκετά καλή σύνταξη. Τόνισε, ωστόσο, ότι «εγώ πλήρωσα για το κολέγιό της, για τις πιστωτικές της κάρτες, για τα διαμερίσματα που έμενε» και ως εκ τούτου, του όφειλε πολλά.

Επιπλέον, ο Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ακόμα κερδίζει πολλά χρήματα από τις παπαράτσι φωτογραφίες που πούλησε στα ΜΜΕ αν και δήλωσε ότι δεν είναι περήφανος γι’ αυτό. «Αυτές οι φωτογραφίες θα πωλούνται για πάντα» πρόσθεσε.

REUTERS
REUTERS

Ομολόγησε, μάλιστα, πως είπε ψέματα στον Χάρι για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και προκάλεσαν προβλήματα στις σχέσεις της Μέγκαν με το παλάτι.

Για τον εγγονό του Άρτσι, είπε ότι «κάθε φορά που θα τον βλέπουν, θα είναι σαν να βλέπουν εμένα, διότι έχει τη μύτη μου».

Τέλος, αποκάλυψε πώς έμαθε από τη Μέγκαν για τη σχέση της με τον Χάρι.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έχει έναν νέο φίλο. Ότι είναι πρίγκιπας. Ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι. Είπα οκ, μεγάλη είναι, Βρετανός είναι. Αργότερα όμως, έμαθα από τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο ότι είναι έγκυος. Ήταν η κόρη μου, το εγγόνι μου και δεν το έμαθα από το τηλέφωνο, αλλά από το ραδιόφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα στο twitter, η Μέγκαν Μαρκλ σφυροκοπείται για τη συμπεριφορά της προς τον πατέρα της.

«Συμπαθώ τον Τόμας Μαρκλ και δεν βλέπω τον λόγο που οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να του κάνουν επιθέσεις. Είναι πατέρας και γιατί να μην κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ για την κόρη του. Ούτε εκείνη τον αντιμετωπίζει με πολύ σεβασμό». 

«Θα έδινα τα πάντα για να έχω τον μπαμπά μου έστω για μια μέρα. Η συμπεριφορά της Μέγκαν στον πατέρα της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της προσωπικότητάς της. Δεν είναι φιλάνθρωπος»

https://twitter.com/superscuba83/status/1220094526808895488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220094526808895488&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fh-megkan-sfurokopeitai-gia-ton-patera-tiseinai-psuxripetaei-tous-anthrwpous

«Ο Τόμας Μαρκλ έχει κάθε δικαίωμα να πει την ιστορία του. Ο τύπος έχει σφυροκοπηθεί από τα κανάλια εδώ και δύο χρόνια»

https://twitter.com/JDee1235/status/1220093339636203521?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220093339636203521&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fh-megkan-sfurokopeitai-gia-ton-patera-tiseinai-psuxripetaei-tous-anthrwpous

«Ουάου, η Μέγκαν λατρεύει να πετάει τους ανθρώπους μόλις υπηρετήσουν το σκοπό της. Μαμά, μπαμπά, η μαμά ξανά, ο πρώτος σύζυγος. Ελπίζω ο ο Χάρι να ξέρει τι τον περιμένει»

https://twitter.com/RedSoledGooner/status/1220098955264118784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220098955264118784&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fh-megkan-sfurokopeitai-gia-ton-patera-tiseinai-psuxripetaei-tous-anthrwpous