(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Προστασίας Κ.Υ Χαλανδρίτσας

Με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς και φορέων την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου στη Χαλανδρίτσα έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.
Επίσης έγινε και η κοπή της πίτας των 38 συνεργαζομένων Πολιτιστικών Συλλόγων της 9ης γιορτής τσίπουρου.
Την πίτα ευλόγησαν ο π. Δημήτριος Παπαγεωργίου, Αρχιερατικός Επίτροπος Φαρρών και εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου κκ. Χρυσοστόμου, ο π. Νικόλαος Βγενόπουλος και ο π. Ιωάννης Σαμοΐλα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Β. Κοτσώνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, έδωσε το λόγο στο προεδρείο της συνέλευσης, το οποίο αποτελείτο από τον κ. Αθαν. Ασ. Θεοδωρόπουλο, τον κ. Γεώργιο Παπασπυρόπουλο και τον κ. Νικόλαο Μιχάλη.
Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιωάννης Πολυδωρόπουλος ανεφέρθη στο έργο του Συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και ο ταμίας κ. Γεώργιος Καλαντζής παρουσίασε τα οικονομικά του Συλλόγου, τα οποία επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κα. Νικολίτσα Γκοτσοπούλου.
Μετά την κοπή της πίτας ο Σύλλογος τίμησε τον ιατρό κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και τον ανέδειξε επίτιμο πρόεδρο ως ιδρυτή του Συλλόγου σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και πολύπλευρης προσφοράς του στο Σύλλογο.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδ. Μπαρής. Ο κ. Π. Θεοδωρόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου, ανεφέρθη στο ιστορικό της ίδρυσης του Συλλόγου και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους εθελοντές.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος κάλεσε διαδοχικά να κόψουν ένα κομμάτι της πίτας το Δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Θ. Μπαρή, το βουλευτή Αχαΐας κ. Κ. Μάρκου, τον πρόεδρο του κοινωνικού τομέα του Δήμου Πατρέων κ. Θ. Τουλγαρίδη, ο οποίος απήυθυνε ευχές και εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, τον κ. Σκανδάμη, τομεάρχη προστασίας πολίτη ΚΙΝΑΛ, το Διευθυντή του Κ. Υ. Χαλανδρίτσας κ. Γρηγ. Αλόκριο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουραχάνη Γιώργο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αγγελόπουλο Γιώργο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ερυμάνθου κ. Γεωργαντόπουλο Διονύση και κ. Παρασκευόπουλο Γεώργιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ερυμάνθου κκ. Γεωργαντόπουλο Λεωνίδα, Κωστόπουλο Κων/νο, Ταλαγάνη Σοφία και Σκιαδά Τάκη. Επίσης παρέστησαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων της Χαλανδρίτσας ο κ. Χαρ. Λαλιώτης, της Κρυσταλλόβρυσης ο κ. Γ. Μακρόπουλος και του Ελληνικού ο κ. Γ. Παντελής.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο κ. Βασιλακόπουλος Γιώργος από την ΟΙΚΙΠΑ και ο κ. Σπηλιώτης Ανδρέας, εκπροσωπώντας την Κοινοτοπία.
Στην τελετή τιμητικά παρέστησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΚΥΧ κ. Αθ. Ασ. Θεοδωρόπουλος και οι πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Χαλανδρίτσας ο κ. Κ. Σπυρόπουλος, Κομπηγαδίου ο κ. Ζαφειρόπουλος, Σταροχωρίου ο κ. Δ. Μήλας, Φιλοδασικού Σαραβαλίου ο κ. Ι. Ντόντορος, Μεταμόρφωσης Σωτήρος Εγλυκάδος ο κ. Κυπριανός, Δροσάτου Καλαβρύτων η κα. Έφη Πουλή, Μοίρα ”Η Θάνα” ο κ. Κ. Αγγελόπουλος, Ελληνικού η κα. Δ. Παντελή, Γηροκομείου κα. Μαρία Δεληγιάννη, Καλάνιστρας κ. Ανδρικόπουλος, Λεοντίου κ. Ανδ. Θεοδωρακόπουλος, Φαρρών ο κ. Βλασ. Σωτηρακόπουλος, Καρουσιωτών ο κ. Γρηγ. Κουτρόπουλος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοπηγής εκπροσώπησε ο κ. Ηλ. Γιαννικόπουλος. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας κα. Νίκη Χαϊδοπούλου απέστειλε μήνυμα με ευχές τονίζοντας τα ευεργετήματα της συλλογικότητας και της συνεργασίας των φορέων.
Την πίτα των 38 συνεργαζόμενων Συλλόγων της 9ης γιορτής τσίπουρου έκοψε η πρόεδρος του Δροσάτου κα. Έφη Πουλή, η οποία απήυθυνε ευχές για περισσότερη συνεργασία, στην οποία αφιέρωσε και το κομμάτι της πίτας.
Την τελετή πλαισίωσε μελωδικά η εξαιρετική χορωδία της Κοινοτοπίας υπό τη διεύθυνση της κας. Λίνας Γερονίκου και την κα Φιλιππάτου Κατερίνα στο πιάνο.