Παίκτρια καρφώνει την Κάτια: Η απαράδεκτη γλώσσα της πίσω από τις κάμερες

Συνέντευξη στο περιοδικό You έδωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του STAR, Ίλντα Κρόνι η οποία έκανε μια αποκάλυψη για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η νεαρή μίλησε για την απόσταση που τη χωρίζει από τον Ινδό αγαπημένο της και σταρ του Bollywood, για το πρώτο ελληνικό φαγητό που του μαγείρεψε, για το ενδεχόμενο ενός γάμου βγαλμένου από το «Χίλιες και μια νύχτες», τη μία και μοναδική στιγμή που νευρίασε μέσα στο «GNTM», τα παιδικά χρόνια στην Κρήτη και τον ρατσισμό λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

Με ποιες από τις κοπέλες από το «GNTM» κρατάς επικοινωνία;

Μιλάω με την Κέισι, με την Άννα Μαρία, την Εμμανουέλα, τη Σπυρούλα, σχεδόν με όλες τις κοπέλες εκτός από τις FF!

Είναι παροιμιώδης η ψυχραιμία που έδειξες μέσα στο παιχνίδι ενώ στο σπίτι γινόταν ένας πανικός με τις διαφωνίες και με τους καβγάδες. Πώς κατάφερες να μην αποσυντονιστείς;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα μελετήσει εκ των προτέρων όλες τις πιθανότητες. Είχα προετοιμάσει το μυαλό μου να πάει στα άκρα για το τι θα αντιμετώπιζα. Επειδή δούλευα ως μοντέλο και πριν από το «GNTM», ήξερα πώς είναι οι συνθήκες να δουλεύεις με μοντέλα που είναι ακραίοι οι χαρακτήρες τους. Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου και δεν με ένοιαζε πώς θα αντιδρούσε ο καθένας. Δεν μπήκα επίσης ποτέ με το σκεπτικό για να κερδίσω. Ήθελα να το απολαύσω. Δεν μπήκα στο «GNTM» για την ίντριγκα, αλλά για να απολαύσω τη διαδικασία.

Δεν υπήρξε καμία αφορμή για να ξεφύγεις από την ηρεμία σου;

Αντέδρασα έντονα μόνο μία φορά, όταν άκουσα την Κάτια να σχολιάζει για μια δοκιμασία «θα τους γ….ω τώρα όλους» και τότε είχα ενοχληθεί γιατί δεν θεωρούσα ότι υπήρχε λόγος να μιλάς με αυτόν τον τρόπο για τις κοπέλες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Μου φάνηκε πάρα πολύ ακραίο, ήταν η μόνη φορά που νευρίασα, γιατί είναι μεν αποδεκτό να μη συμπαθείς κάποιον, αλλά δεν μπορείς να εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο.

Όταν σε ρωτούσαν «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;» τι απαντούσες;

Δεν είχα στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο, απλά ήθελα να σπουδάσω. Γι’ αυτό και οι γονείς μου με έβαλαν να μάθω ξένες γλώσσες και υπολογιστές από μικρή. Όλα γύρισαν τούμπα όταν είδα το πρώτο« GNTM» πριν από δέκα χρόνια. Μετά από αυτό, το μόνο που με απασχολούσε ήταν η μόδα. Στην αρχή οι γονείς μου το φοβήθηκαν να ασχοληθώ με το modelling γιατί υπήρχε, δυστυχώς, ακόμη η αντίληψη ότι αν γίνεις μοντέλο θα είσαι μια κοπέλα του… δρόμου. Έναν χρόνο μετά, όμως, ο μπαμπάς ήταν εκείνος που με ενθάρρυνε λέγοντάς μου «θα σε αφήσω ελεύθερη να γίνεις μοντέλο αφού το αγαπάς, θα είμαι δίπλα σου, αλλά ό,τι και να συμβεί, να μου υποσχεθείς ότι θα είμαι ο πρώτος που θα του λες τα πάντα και δεν θα τα μαθαίνω από αλλού». Το ότι μου έδειξε εμπιστοσύνη ο πατέρας μου με έκανε να μη λυγίσω. Μάλιστα, όταν είχα περάσει στον τελικό του διαγωνισμού Miss Universe στην Αλβανία, μου έκανε έκπληξη και είχε έρθει να με δει από κοντά.

Όπου στην Ινδία γνώρισες και τον σύντροφό σου…

Τον Ασίζ τον γνώρισα τυχαία σε μια παρέα και εκείνο το βράδυ ξεκίνησε το φλερτ μας. Μετά όταν έφυγα αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα και στο τηλέφωνο. Με τον καιρό γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα και γίναμε ζευγάρι.