(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον Όμιλο Inner Wheel Patra-Europea

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Beer Bar Q ο όμιλος Inner Wheel Patra-Europea πραγματοποίησε την ετήσια φιλανθρωπική του εκδήλωση για τον εορτασμό των 96 χρόνων από την ίδρυση της οργάνωσης Inner Wheel, την οποία στήριξε για ακόμα μία χρονιά πλήθος συμπολιτών μας.Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. O σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη μαθητών ΑμεΑ των ειδικών σχολείων της πόλης μας. Η μελωδική φωνή του Μύρωνα Στρατή και το αστείρευτο κέφι του εξασφάλισε την επιτυχία της εκδήλωσης.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, η Διευθύντρια του 2ου Ειδικού Σχολείου Κωνσταντίνα Γκίκα και Κοινωνική Λειτουργός του 1ου Ειδικού Σχολείου Αλεξία Αλεξοπούλου και ο Κοινωνικός Λειτουργός του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Λάμπρος Αραπάκος.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίωνας Ζαϊμης, η Δημοτική Σύμβουλος Ήρα Κουρή, ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι πολιτικοί Ασπασία Ρηγοπούλου και Έφη Γιαννιά, εκπρόσωποι όλων σχεδόν των Εθελοντικών Φορέων και Οργανώσεων και πολλές φίλες και φίλοι του ομίλου.