(Φωτο)-Gingerbread: Η εκκεντρική φιγούρα του YouTube που λατρεύει να βάφεται


Ο Gingerbread κατά κόσμον Νικόλας, μία από τις εκκεντρικότερες φιγούρες του YouTube, έκανε ποδαρικό για το 2020 στην Ελεωνόρα Μελέτη.

Ο 19χρονος μίλησε για την αγάπη του για το μακιγιάζ. «Άρχισα να βάφομαι με τα καλλυντικά της μητέρας μου από το γυμνάσιο» είπε μεταξύ άλλων. Όπως είπε απέκτησε την πρώτη παλέτα του ως μαθητής Γυμνασίου. «Στην αρχή όταν φοβόμουν, κρυβόμουν από τους γονείς μου» ανέφερε. «Προτιμάω να απομονώνομαι και να βρίσκω άλλους τρόπους να γίνομαι χαρούμενος, όπως με το μακιγιάζ» είπε.

«Από τότε που γεννήθηκε ήταν ξεχωριστός, πολύ κοινωνικός εύχαρος, ετοιμόλογος. Δεν ακούει καθόλου, δεν επηρεάζεται ποτέ από αυτά που του λέμε, έκανε πάντα αυτό που ήθελε» είπε η μητέρα του.

Η μητέρα του ήταν και εκείνη που του άσκησε το περισσότερο bullying από όλους, καθώς όπως παραδέχθηκε «αυτή η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο για μια μητέρα να το δεχθεί. Το ότι του άρεσε το μακιγιάζ το δέχθηκα και είδα ότι έχει ταλέντο, αλλά το να βάφεται ο ίδιος δεν μπορούσα να το δεχθώ».

Εκείνος υποστήριξε ότι αυτό που δεν άρεσε στη μητέρα του ήταν ίσως η ιδέα ότι προσπαθεί να γίνει και να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι.

Ο Gingerbread είπε ότι από τα χέρια του έχει περάσει και η Βίκυ Καγιά η οποία δέχτηκε να τη βάψει για ένα video στο κανάλι του στο YouTube, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να βάψει την Άννα Μαρία Ηλιάδου του GNTM.