(Βίντεο)-MasterChef: Η πρόταση του Κουτσόπουλου στην Ασημίνα και τα σχέδια για δική της εκπομπή

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του MasterChef, η Ασημίνα μιλά στην πρωινή εκπομπή Happy Day για την ζωή μετά το παιχνίδι.

Η παίκτρια που ξεχώρισε μεταξύ των διαγωνιζομένων στην τρίτη σεζόν του MasterChef δουλεύει πλέον σε ένα εστιατόριο ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και όπως λέει έχει «αφοσιωθεί πάρα πολύ στη δουλειά».

Η Ασημίνα παραδέχεται πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των κριτών, αλλά και της ίδιας, δεν της έχουν επιτρέψει να συναντηθεί με τους τρεις σεφ του MasterChef. «Με τον κύριο Κοντιζά είμαστε δίπλα, δίπλα στα μαγαζιά, οπότε τον έχω δει δυο φορές» εξηγεί, σημειώνοντας πως το ίδιο συμβαίνει και με τον Πάνο Ιωαννίδη του MasterChef που έχει και εκείνος το δικό του εστιατόριο κοντά. Αντίθετα, έχει πολύ καιρό να συναντήσει από κοντά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Ασημίνα αποκάλυψε επίσης πως την ημέρα της αποχώρησής της από το MasterChef είχε δεχτεί επαγγελματική πρόταση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Την ημέρα που είχα αποχωρήσει είχε έρθει στο καμαρίνι και μου είπε “μη στενοχωριέσαι, ό, τι θέλεις πάρε το τηλέφωνό μου”» λέει η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Όσο για τον γοητευτικό κύριο Ιωαννίδη; «Το έχω ξαναπεί είναι πάρα πολύ γοητευτικός και ωραίος άνδρας που κάθε γυναίκα θα τον πρόσεχε» αναφέρει για τον κριτή του MasterChef με τις περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο.

Η Ασημίνα συμμετείχε αφιλοκερδώς στο τρέιλερ του MasterChef
Η Ασημίνα ήταν μία από τους 12 παίκτες παλιότερων MasterChef που έλαβαν μέρος στο νέο τρέιλερ του show. «Μου άρεσε πάρα πολύ που με πήραν τηλέφωνο γιατί σημαίνει πως ξεχώρισα λίγο και στο κοινό και στην παραγωγή» ανέφερε για την συμμετοχή της αυτή, τονίζοντας ωστόσο πως έλαβε μέρος αφιλοκερδώς. Όπως εξήγησε, όλοι οι παίκτες έχουν συμβόλαιο με το κανάλι μετά το MasterChef, από το οποίο και απορρέουν ορισμένες υποχρεώσεις.

Στα επόμενα σχέδια της Ασημίνας από το MasterChef θα μπορούσε να περιλαμβάνεται και μια εκπομπή στην τηλεόραση. Όπως λέει, έχει δεχτεί πρόταση για την μαγειρική στήλη πρωινής εκπομπής, αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει πιο πολύ είναι μια δική της εκπομπή. «Θέλω πάρα πολύ να κάνω μια μαγειρική εκπομπή και έχω σκεφτεί ήδη το σενάριο στο μυαλό μου και έχω και μια ομάδα που θέλω να το κάνω. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα, έχει πάρα πολύ μαγειρική, πάρα πολύ γέλιο» λέει η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Βίντεο: Οι προτάσεις στην Ασημίνα μετά το MasterChef
Η Ασημίνα αναφέρει στην εκπομπή Happy Day πως οι απολαβές της αυξήθηκαν πιο γρήγορα και είχε «περισσότερες προτάσεις» μετά το MasterChef. Μια από αυτές ήταν για εστιατόριο στην Ελβετία και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλές απολαβές, περίπου 7.000 ευρώ.

Τέλος, η Ασημίνα του MasterChef παραδέχεται πως υπάρχει κάποιος στην προσωπική της ζωή. «Σχέση δεν μπορείς να την πεις, είναι η αρχή. Έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στη δουλειά, οπότε δεν θέλω να είμαι με κάποιον» σχολιάζει.

Play Video

advertisement