(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ: Τον Καραμανλή, θα επισκεφθεί σήμερα αντιπροσωπεία με Φαρμάκη – «Εκπλήξεις» θετικές προαναγγέλλει η Περιφέρεια

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.
Στη συνάντηση θα παραβρεθούν τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης που έχει συσταθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, με στόχο να υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το έργο.
Ο Περιφερειάρχης τονίζει πως σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο έργο, «ο χρόνος που χάνεται δεν είναι μόνο χρήμα, δηλαδή υστέρηση ανάπτυξης, αλλά και… ζωή, που δεν αναπληρώνεται ποτέ και με τίποτα».
Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης, εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα, με θύματα δύο εκπαιδευτικούς, υπογραμμίζοντας ότι οι ευθύνες για την πολύχρονη “περιπέτεια” του έργου είναι πολλές, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. «Ένας δρόμος που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, ακόμα μας στοιχειώνει. Και κάθε μέρα που περνάει, με κίνδυνο να χάνονται και άλλες ζωές, είναι μία μέρα που δεν γυρνάει πίσω, άρα μια μέρα πένθους για όλους μας» ανέφερε.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 ο Διευθυντής του ΠΔΕ Γιάννης Μάκκας προανήγγειλε θετικές εξελίξεις.