ΠΑΤΡΑ: Κηδεύεται σήμερα Γιώργος Κόζης – «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας

advertisement

“Έφυγε” από την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κόζης.  Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας

Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, διατηρώντας πασίγνωστα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 70′ μέχρι και πρόσφατα, σε συνεργασία με τους γιους του Κώστα και Χρήστο ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια, λειτουργούσαν νυχτερινά καταστήματα.

Τα «θρυλικά» 9/8 στην περιοχή της Λεύκας, το «Αρείων» στην Εγλυκάδα και το «Αρένα», είναι μερικά από τα καταστήματα που διηύθυνε η οικογένεια Κόζη.

Οι γίοι του με τον αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο η οποία συνοδεύει την κοινή τους φωτογραφία.

«Αγαπημένε μας πατέρα καλό ταξίδι, έζησες με ήθος, τιμή, αξιοπρέπεια και την μεγαλύτερη καρδιά και καλοσύνη που έχω συναντήσει σε άνθρωπο, έφυγες σήμερα Κυριακή, την αγαπημένη σου ημέρα, που την τιμούσες όπως ακριβώς πρόσταζε η ορθοδοξία. Σε ευχαριστούμε απεριόριστα για ότι έκανες για εμάς, ήσουν πολύ καλός με όλους μας, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με περηφάνια για πάντα.. Εις το επανιδείν ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ στου παραδείσου τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Οι γιοί σου ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Ο Γιώργος Κοτοπούλης σε ανάρτηση του στο f.b. έγραψε

Καλο ταξιδι Γιωργο Κοζη Εφυγε ένας πραγματικος άνθρωπος με μπέσα,λογο,μαγκιά,αρσενικός & πάνω απο’ολα φίλος.Σε γνώρισα έφηβος στο ΚΑΝ-ΚΑΝ,φίλος & συνάδελφος του Πανούλη του μπάρμπα μου.Παντα με πρόσεχες ακόμα & οταν μεγάλωσα.Φοβερες οι βραδιες στα 9/8,δεν υπάρχουν λόγια.Μια βραδια μου έσωσες τη ζωή & αυτο θα το κουβαλώ για πάντα.Οι συμβουλές σου πάντα σωστές.Μεγαλο το κενό που αφήνεις για το Κώστα & το Χριστο τα παιδιά σου,για την Τονια τη γυναίκα σου,αλλα & για πολλούς απο εμάς που μας έμαθες ενα διαφορετικό κομμάτι της νύχτας.Ενα φιλί στον ουρανο & ενα δάκρυ για τον τελευταίο άνθρωπο μια αλλης διαφορετικής νύχτας,που δυστηχως δεν υπαρχει πλέον.Ο Θεος να ανάπαυση τη ψυχη σου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος
Η νερκώσιμη ακολουθία του επιχειρηματία Γεωργίου Κόζη που είχε δει εν ζωή και 3 εγγόνια, θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στις 3 το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.