Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να φτιάξει δικό του κανάλι

Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν οτι η ΝΔ έχει επικρατήσει στον συγκεκριμένο τομέα και σκέφτονται την δημιουργία ενός δικούς τους καναλιού.

Την αντεπίθεσή του, στον τομέα της επικοινωνίας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Έθνος».

Όπως αναφέρθηκε στην στήλη των παραπολιτικών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βλέπει τη ΝΔ να υπερτερεί στον συγκεκριμένο τομέα και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φτιάξει το δικό του κανάλι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα, ανέφερε…
«Εδώ και καιρό στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το κόμμα τους είναι ανίσχυρο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λένε συνεχώς. Θεωρούν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επικρατήσει πλήρως στον συγκεκριμένο τομέα, επομένως δυσκολεύει πολύ η επικοινωνία τους με τους πολίτες.

Με αυτά τα δεδομένα, μαθαίνω ότι το κόμμα της αξιωματικής… αντιπολίτευσης προσανατολίζεται στο να δημιουργήσει μέσα ενημέρωσης με ιδίους πόρους, αλλά και με την αναδιάταξη των δυνάμεων στα κομματικά Μέσα. Ενα συριζαϊκό «πουλάκι» μού «κελάηδησε» ότι εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κανάλι τοπικής εμβέλειας στην Αττική, έτσι ώστε το κόμμα να «αγοράσει» αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

Αν τελικά θα καρποφορήσει η διαπραγμάτευση, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Βλέπετε, υπάρχουν και αρνητικές εισηγήσεις για το εγχείρημα, καθώς κάποιοι επιζητούν πιο προωθημένες λύσεις. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας…».