(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η κοπή της πίτας της Πολυφωνικής Χορωδίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, την παρελθούσα Κυριακή, στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του Οργανισμού (αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός»), την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Ιανουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, παρουσία των μελών και φίλων της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ».

Το πρόγραμμα της κοπής, ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα, που έπαιξαν και τραγούδησαν τα μέλη της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» του Οργανισμού (Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος). Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος,    ευλόγησε την πίτα, με τη συμμετοχή του π. Βασιλείου Πατσού, ενώ έψαλε ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού (Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος).

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Λυκειάρχης- Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, καθηγητής και Πρωτοψάλτης, Γιάννης Κόττορος, έκοψε την πίτα για τα 11 τμήματα του Οργανισμού, τα οποία παρέλαβαν οι Διευθυντές των τμημάτων, όπου τυχερό τμήμα αναδείχτηκε το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου).

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, προέβη στον ετήσιο Διοικητικό Απολογισμό του 2019, βραβεύσας παράλληλα και τα ιδρυτικά στελέχη του Οργανισμού, Λίτσα Μάγγου και Τάκη Παναγιωτακόπουλο, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους στην «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ».

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης έκλεισε η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, βιολί: Χριστιάνα Ζάρου, τσέλο: Λουκία Βερροίου] και τέλος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού

Μο Σταύρος Σολωμός, παρουσίασε τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα των 105 συναυλιών- παραστάσεων του 2019, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών από τις δράσεις του Οργανισμού.

Τα φλουριά της πίτας του Οργανισμού προσέφεραν οι επιχειρήσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ‘’MARGELIS’’, DR. PRINOU, ELITE STROM, KAΤΑΣΤΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ- ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ‘’SACHER’’.