Ευτυχισμένη η Μέγκαν: Βόλτα στο πάρκο με τον Άρτσι & τα σκυλιά της [Εικόνα]

Αφού εγκαταστάθηκε στο αρχοντικό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, η Μέγκαν Μαρκλ πήρε τον γιο Άρτσι και έκαναν βόλτα στο δάσος το πρωί της Δευτέρας, την ώρα που ο Χάρι ταξίδευε από Βρετανία με προορισμό το Βανκούβερ.

Μαζί με τα δύο σκυλιά της τα οποία, η Μέγκαν φάνηκε ευδιάθετη και χαμογελαστή.

https://www.instagram.com/p/B7kF7ZhHTS2/?utm_source=ig_embed

Έχοντας πια επιστρέψει στον παλιό της εαυτό, η Μέγκαν φόρεσε το κολάν της, τα μποτάκια της και το σκουφί της και έκανε μια βόλτα στο πάρκο με τον γιο της.

 

https://www.instagram.com/p/B7j1TXKH-GR/?utm_source=ig_embed

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχουν βάλει τέλος στη διαμάχη τους, πριν ο Χάρι αναχωρήσει για τη νέα του ζωή στον Καναδά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, τα δύο αδέλφια, αποφάσισαν πώς «τώρα ή ποτέ», θα πρέπει να σταματήσουν τους καβγάδες και να τα βρουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, Γουίλιαμ και Χάρι, έκαναν «ειρηνευτικές» συνομιλίες, καθώς και οι δύο πίστευαν πως από τη στιγμή που ο Χάρι θα μετακομίσει, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συμφιλιωθούν.

Οι συζητήσεις των δύο αδελφών, πραγματοποιήθηκαν μακριά από τις επίσημες διαπραγματεύσεις για το μέλλον των Σάσεξ, με τις συζύγους τους Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ να συμμετέχουν σε ορισμένες από αυτές.

REUTERS
REUTERS

Μια ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε στη Sun: «Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί ιδιωτικά, μακριά από το επίσημο οικογενειακό συμβούλιο στο Σάντρινγχαμ, για να “δουλέψουν” τη σχέση τους και να συζητήσουν το μέλλον τους.

Ήταν πρωτοποριακό όσον αφορά τη “διάσωση” του δεσμού τους ως αδέλφια και ήταν δικιά τους πρωτοβουλία εξ ολοκλήρου.

Αλλά η Κέιτ και η Μέγκαν, η οποία βρισκόταν στον Καναδά, συμμετείχαν με κάποιες από τις συνομιλίες σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, κάτι που είναι άλλο ένα σημάδι μιας πραγματικής αναθέρμανσης στη σχέση τους. Τα πράγματα είναι καλύτερα».

 

Κεντρική φωτο: reuters – thetoc.gr