Μαρία Καβογιάννη: Αυτή είναι η κούκλα 25χρονη κόρη της Αντέλλα

Για τους δυο ιδιαίτερα ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής της μίλησε η Μαρία Καβογιάννη. Τον σύζυγό της και την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε Γίνεται» και σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και την 24χρονη κόρη της.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν αλλά και στους εμβληματικούς χαρακτήρες που έχει υποδυθεί, όπως αυτόν της Κορίνας στα «Εγκλήματα» αλλά και της Ασπασίας στο «Ντόλτσε Βίτα», η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε πως ο ένας ρόλος συμπλήρωνε τον άλλον, χωρίς φυσικά να μπορέσει να ξεχωρίσει κάποιον από τους δυο.

Με αφορμή τα πολλά remake που γίνονται στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα αντίστοιχο remake των «Εγκλημάτων», αρκεί όπως είπε «να γίνονταν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Μεγαλωμένοι πια εμείς με τους ίδιους ρόλους αλλά πιο ώριμοι ήρωες».

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την προσωπική της ζωή με την ίδια να κάνει μια σπάνια αναφορά στον επί χρόνια σύζυγό της αλλά και στην κόρη της. Σε ερώτηση για το αν η συντροφικότητα και η σχέση εν γένει θέλει κόπο ή τρόπο η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε: «Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία γεννήθηκε το 1995 και είναι 25 ετών.

 

Φωτογραφίες: ndp