ΠΑΤΡΑ: Ο Σύλλογος Χίων Αχαΐας σε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας – Το Σάββατο

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» σας εύχεται «Καλή Χρονιά, με υγεία» και σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 18:30 μ.μ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Καθηγητής κ. Μιχάλης Κουκιάς, θα προβεί σε απολογισμό του έργου και των εκδηλώσεων του Συλλόγου κατά το προηγούμενο έτος.
Στην εκδήλωση θα περιλαμβάνεται ομιλία της κας Ευθαλίας Κατσιγιάννη – Χάχαλη (Εικαστικού – Οικονομολόγου), με τίτλο: «Η Χίος στον καμβά του Ντελακρουά».
Επίσης, θα συμμετέχουν φιλικά το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, επενδύοντας μουσικά και χορευτικά την εκδήλωση, ενώ δεν θα λείψουν και τα χιώτικα κεράσματα!

Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ»
Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε τα μέλη του με εκδηλώσεις και δράσεις οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με τη Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.