Mαρί Σαντάλ: Οι αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς που θέλει να μάθει στα παιδιά

H Μαρί Σαντάλ, εκτός από το να ντύνει τα μικρά παιδιά με τα ρούχα υψηλής αισθητικής που σχεδιάζει η ίδια, θέλει να τα μάθει και καλούς τρόπους από νωρίς.

https://www.instagram.com/p/B40v2TVHJ04/?utm_source=ig_embed

Γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ , ενώ σπούδασε στην Ελβετία, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

Είναι μητέρα πέντε παιδιών και έχει μεγαλώσει σε μια πολύ εύπορη και αριστοκρατική οικογένεια, αφού ο πατέρας της είναι ο μεγιστάνας συνιδρυτής των Duty Free Ρόμπερτ Μίλερ.

Μάλιστα, η ίδια και ο πατέρας της αναδείχτηκαν ως οι δεύτεροι πιο πλούσιοι μάνατζερ επενδυτικών κεφαλαίων στη Βρετανία, οι οποίοι έγιναν κατά 475 εκατ. ευρώ πλουσιότεροι μόνο το 2017.

Η ίδια είναι γνωστή για το εξαιρετικό της γούστο και στιλ.

Πλέον, εκτός από στιλ έχει βάλει στόχο να μάθει στα παιδιά καλούς τρόπους, γράφοντας βιβλίο.

Τίτλος του είναι «Manners begin in breakfast» (Οι καλοί τρόποι ξεκινούν στο πρωινό) και η ίδια ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου.

https://www.instagram.com/p/B7WW-RkFhii/?utm_source=ig_embed

Τι θέλει να μάθει στα παιδιά

Η ίδια ως μητέρα πέντε παιδιών έχει κάνει εξάσκηση στις τεχνικές με τις οποίες ένας γονιός μπορεί να μάθει στο παιδί του πώς να έχει καλούς τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Από το πρωινό μέχρι το δείπνο.

Το κατά πόσο θα είναι εφαρμόσιμοι οι αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς της Σαντάλ για τα μικρά παιδιά, αυτό θα φανεί σε ένα μήνα και κάτι, όταν δημοσιευτεί το βιβλίο της.