(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας στο ΔΙΕΚ Κάτω Αχαΐας

Πραγματοποιήθηκε στις 15/1/2020 η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, το προσωπικό, οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές, του ΔΙΕΚ και τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.  Σπύρος Μυλωνάς,   ο οποίος στη σύντομη ομιλία τους εξέφρασε τις ευχές του για την νέα χρονιά και για την πρόοδο των καταρτιζομένων, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής προς το ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας.

Παρευρέθηκαν και απηύθυναν ευχές και σύντομους χαιρετισμούς οι κ.κ. Σταυρογγιανόπουλος  Σπύρος Αντιδήμαρχος  Διοίκησης οικονομίας, Κ.Ε.Π. Αποκεντρωμένων υπηρεσιών Δ.Ε. & Παιδείας  και Τέλεση Πολιτικών Γάμων, Γκοτσόπουλος Βασίλειος Αντιδήμαρχος  Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, Ποιότητας Ζωής και Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Νεολαίας και Άθλησης, Μάλλιαρης Γρηγόριος Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Ηλεκτροφωτισμού και Τέλεση Πολιτικών Γάμων καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κ. Γκοτσούλιας Διονύσιος.

Την Αγιοβασιλόπιτα , παρασκευάσαν  οι καταρτιζόμενοι της Ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)” υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους κκ Γεώργιο Τσουνάκα , Ιωάννη Κοτσόπουλο και Νάντια Καραγιάννη.

Την κοπή της πίτας έκανε ο Δ/ντης του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας κ Παναγιώτης Αναγνώστου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους για την νέα χρονιά και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΦΩΤΟ