«Αγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης στήνει ενέδρα θανάτου στον Κυπραίο

Στο Διαφάνι όλοι τα έχουν βάλει με την Ελένη και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις απόψε στις «Αγριες Μέλισσες».

Μετά τις φήμες της Θεοδοσίας στο Διαφάνι, αλλά και την απόφαση της ίδιας να μην παραχωρήσει τα χωράφια της, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις γυναίκες στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες». Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε.

Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες«. Ωστόσο, ο γαμπρός της οικογένειας Σεβαστού αποδεικνύεται εφευρετικός, και έτσι θα γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία στο χωριό. Εκείνη της μιλάει άσχημα, έχοντας πλέον και τη συμπαράσταση άλλων γυναικών στο Διαφάνι και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του. Δυστυχώς, τα νέα για τον απόστρατο αξιωματικό στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι άσχημα. Παράλληλα, μετά τον καβγά με τον Δούκα για την πλαστή διαθήκη, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την επιθυμία του πατέρα τους.

Έχοντας βγάλει από τη μέση τον μοναδικό μάρτυρα που τον συνδέει με τον φόνο του Γιάννου, ο Δούκας αποφασίζει να «τελειώσει» τον Κυπραίο. Ο Μελέτης αναλαμβάνει λοιπόν ξανά δράση μετά την εντολή του Δούκα και στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.