ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίστηκαν για απάτες ύψους 140.000 ευρώ – Σήμερα απολογείται μία γυναίκα μέλος της σπείρας

Ενώπιον του Ανακριτή Πατρών βρέθηκαν την Τρίτη προκειμένου να απολογηθούν οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για απάτες και περιπτώσεις πλαστογραφιών στην Ελληνική επικράτεια, με οικονομικό όφελος 140.000 ευρώ.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 49, 42 και 36 ετών που συνελήφθησαν, όπως έγραψε το tempo24.news, αποτελούν τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Άργος, στην Αθήνα και στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

 

Μετά την απολογία τους, χθες στον ανακριτή, κρίθηκαν και οι δύο προφυλακιστέοι, ενώ η τρίτη συλληφθείσα, μια γυναίκα, θα απολογηθεί σήμερα.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη (26) μελών της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ακόμη δυο ηγετικά μέλη.

Σε βάρος των συλληφθέντων είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για τα
κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της κατ΄ εξακολούθηση διάπραξης εξαπατήσεων και πλαστογραφιών.