Κόντρα… Καγιά – Χριστοπούλου στο My Style Rocks: Τι έχουμε να δούμε…

Το My Style Rocks ξεκίνησε δυναμικά και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Οι παίκτριες βρίσκονται καθημερινά απέναντι στους τρεις κριτές Λάκη Γαβαλά, Έλενα Χριστοπούλου και Στέλιο Κουδουνάρη, ακούγοντας τα σχόλιά τους για τις εμφανίσεις τους. Ήδη και οι τρεις κριτές έχουν δείξει το αυστηρό πρόσωπό τους.

Και για να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού δύο «γνωστά» κορίτσια θα εισβάλουν στην πασαρέλα του My Style Rocks στα επόμενα επεισόδια.

Το ένα είναι η fashion blogger, ενδυματολόγος, πρώην μαθήτρια και συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά και της Ζενεβιέβ Ματζαρί, η οποία μάλιστα έχει εργαστεί ως ενδυματολόγος του Σάκη Ρουβά, η Janna Sireac.

Η Janna Sireac είναι blogger, έχει δουλέψει ως βοηθός στιλίστα και έχει φοιτήσει στο Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί είχαν μπει στο σπίτι του GNTM και είχαν υποβάλει τα κορίτσια σε μια γρήγορη δοκιμασία, ζητώντας τους να ντυθούν η μία με τα ρούχα της άλλης και στη συνέχεια της έκριναν.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τα σχόλια της Χριστοπούλου για το στιλ της νέας παίκτριας, η οποία μαθητεύσει δίπλα στη Βίκυ Καγιά.

https://www.instagram.com/p/B6i05KQFnnE/?utm_source=ig_embed