(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου, παρουσία Χρυσοστόμου!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσοστόμου!
Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ, ο π. Σωτήριος Γαλάνης και ο π. Παναγιώτης Κουκάς!
Βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα η Μαρία Γρηγορόπουλου και ο Σπύρος Πανίτσας μέλη της χορευτικής ομάδας!
Στην κατάμεστη αίθουσα τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο καλλιτεχνικός διευθυντής της πολυφωνικής χορωδίας Πατρών για την προσφορά του Σταύρος Σολωμός και στο πρόσωπο των παιδιών της η αείμνηστη φίλη και μέλος της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου, για την προσφορά της στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης, Ολυμπία Ζώη.
Τέλος παρουσιάστηκε προς έκπληξη όλων ένα μοναδικό δερματόδετο Λεύκωμα των δράσεων της Χορευτικής ομάδας δια χειρός και προσφορά του Απόστολου Καλλιακμάνη αφιερωμένο στους δυο πολυαγαπημένους ανθρώπους του Συλλόγου που έφυγαν τόσο αναπάντεχα, την Ολυμπία Ζώη και τον Αλέξη Νικολακόπουλο (σύζυγο της χοροδιδασκάλου) και αποδόθηκε εις μνήμης τους στις οικογένειες τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος, ο πρόεδρος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών κ. Κόττορος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων ο αντιδήμαρχος κ. Κορδάς και η διευθύντρια του 45ου Δημ. Σχολείου Εμυ Κοτσώνη – Τσιλιριγκιάν. Παρών ήταν σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου και οι υπεύθυνοι δάσκαλοι της χορωδίας Λύσανδρος Παναγόπουλος και Κωνσταντίνα Ζάγκλα (χοροδιδάσκαλος).
Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γ. Αγγελόπουλος, ο πρώην γραμματέας υπ. Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης, από τη Διεθνή Ενωση Αστυνομικών ο Σπύρος Φώτογλου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Αλμα ζωής» Λιολιώ Κολυπέρα, από το Σοροπτιμιστικό Ομιλο Πάτρας η Ελένη Γκέκα -Τριανταφυλλοπούλου, μέλη του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας και πρόεδροι-εκπρόσωποι συλλόγων-Ομίλων και χοροδιδάσκαλοι, Λαογραφικού χορευτικού Ομίλου Πατρών, εκπαιδευτήρια Αναγέννηση, πολ. συλλόγου Ρίου, πολ. συλλόγου Μακρυγιάννη, Πύλη πολιτισμού Εν Πάτραις, Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Συλλόγου Παρασκευή, Ταξιδευτές της Πρόζας, Συλ. Γυναικών Αγ. Βασιλείου «η ομάδα» και πολλοί ντόπιοι και φίλοι του συλλόγου!
Ευχές για υγεία, αγάπη, προκοπή, δημιουργία και όμορφες συνεργασίες έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κωστής. Η εκδήλωση του υπερδραστήριου συλλόγου έκλεισε με κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, από τη χορωδία συνοδεία μουσικών οργάνων.