Βρήκαμε το αγαπημένο ελληνικό φαγητό του Toμ Χανκς

Μπορεί ο Τομ Χανκς να τιμήθηκε πρόσφατα για το σύνολο της καριέρας του κατά την τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών», όμως, άλλη είναι η σημαντική είδηση για τα ελληνικά ΜΜΕ, το γεγονός δηλαδή ότι πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης. Φυσικά, από τότε τα νέα γύρω από αυτό το θέμα δεν σταματούν, καθώς ο χολιγουντιανός ηθοποιός ανάμεσα στα άλλα διερωτήθηκε αν πρέπει να πάει φαντάρος και να πληρώσει φόρους στο ελληνικό κράτος!

Ωστόσο, οι εκπλήξεις για την αγάπη του ηθοποιού για την Ελλάδα δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως ανακαλύψαμε στο celebrityinside.com το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό είναι ο γύρος. Ναι, ο απλός παραδοσιακός ελληνικός γύρος!

Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο ίδιος ο Τομ Χανκς στην πρόσφατη βράβευσή του: «Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα καταφύγιο. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα! Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος!».

Ως γνωστόν, ο ηθοποιός έχει σπίτι στην Αντίπαρο, όπου περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του εκεί, ενώ η γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον, είναι ελληνικής καταγωγής.