ΠΑΤΡΑ: Ξανά τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019 – Η πλατφόρμα της διοργάνωση

Με το ζεστό χειροκρότημα του εξαιρετικού κοινού έπεσε η αυλαία για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» 2019 που απέσπασαν και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς διοργάνωσης και συμμετοχής.
Η Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και το Ινστιτούτο ΠΡΟΣΩΠΑ για μία ακόμα φορά επιβράβευσαν όσους με τις πράξεις, επιτεύγματα και πρωτοβουλίες άφησαν το δημόσιο αποτύπωμα τους κι αποτέλεσαν φωτεινά παραδείγματα για την προσφορά τους.
Όλα όσα έγιναν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών αποτυπώθηκαν και βρίσκονται συγκεντρωμένα στην πλατφόρμα της διοργάνωσης www.prosopaxronias.gr. Το φωτογραφικό υλικό της βραδιάς, το βίντεο της εκδήλωσης, όπως επίσης συνολικά το υλικό της διοργάνωσης έχουν αναρτηθεί και είναι
προσβάσιμα στο κοινό.
Κι επειδή το 2019 ανήκει πια στο παρελθόν, η εφαρμογή www.prosopaxronias.gr άνοιξε προκειμένου να δεχθεί τις προτάσεις σας ώστε να προετοιμαστούν οι υποψηφιότητες για το 2020!

advertisement

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Ξανά τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019 – Η πλατφόρμα της διοργάνωση"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.