(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Οι Αρκάδες έκοψαν την πίτα τους

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” το Σάββατο 11/1/2019  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο αρκάς Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος επαίνεσε τον πρόεδρο καθώς και τα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για τις δράσεις και το αξιόλογο έργο τους.

           Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων  Πάτρας, κ. Δημήτριος Κομποχόλης, φιλόλογος – συγγραφέας, πλαισιωμένος από το  Διοικητικό Συμβούλιο, καλοσώρισε το κοινό και παρουσίασε τις δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος  προσκαλώντας τους Αρκάδες της πόλης μας πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς  να συμμετέχουν ενεργά στον Σύλλογο, ώστε μέσα από μια μεγάλη, πολυεπίπεδη και οργανωμένη συνεργασία να κρατηθεί ζωντανό το Αρκαδικό Ιδεώδες  στην πόλη μας. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Την εκδήλωση ομόρφυνε η Μπάντα του Δήμου Πατρέων που υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της κ. Χρήστου Λούκα παρουσίασε όμορφα μουσικά κομμάτια.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, έκοψαν κομμάτι  και απεύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Αχαΐας κ. Άγγελος Τσιγκρής, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, κ. Ιάσονας Φωτήλας και κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Βοηθός Περιφερειάρχη    Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Φίλιας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.Σπυρίδων Σκιαδαρέσης και κ.Δημήτριος Κατσικόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Φίλων νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών κ. Νικόλαος Δούρος και ο Πρόεδρος του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών κ. Παναγιώτης Παπαγιαβής. Ακόμα παραβρέθηκαν η ιατρός και πολιτευτής κ. Ασπασία Ρηγοπούλου – Σπηλιωτακάρα,  οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου Αρκάδων  Πάτρας << Θεόδωρος Κολοκοτρώνης  >> κ. Αθανάσιος Διαμαντογιάννης  κ. Ευφροσύνη Ανδρονοπούλου, κ. Γεώργιος Παπασωτηρίου και ο Αρκάς κ. Νικόλαος Αντωνόπουλος καθώς και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αιτωλοακαρνάνων Πάτρας και Παγκαλαβρυτινού  Πατρών.