ΑΧΑΪΑ: Η ΕΓΕ Αιγίου κόβει σήμερα πίτα με ημερολόγιο για το δημογραφικό

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε) – Παράρτημα Αιγίου, σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της για το καλωσόρισμα του νέου έτους, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Refrain (καφέ- Restaurant, Βύρωνος και Αράτου 1, Ψηλά Αλώνια, Αίγιο), για να καλωσορίσουμε το νέο έτος με ευχές, νέους στόχους και όνειρα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης , η Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κ. Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη θα αναφερθεί στις διεκδικήσεις και δραστηριότητες της Ε.Γ.Ε. για το περασμένο έτος καθώς και στο σχεδιασμό νέων για μια χρονιά με περισσότερη ισότητα στην πράξη. Η κ. Ευαγγελία (Λίτσα) Γιαννοπούλου, μέλος του Πανελλαδικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ε. και Αντιπρόεδρος του τοπικού παραρτήματος, θα παρουσιάσει το Ημερολόγιο έτους 2020 της Ε.Γ.Ε. με θέμα « Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα», που αποτέλεσε και το αντικείμενο συζήτησης στην Πανελλαδική της Συνδιάσκεψη τον περασμένο Οκτώβριο στη Χαλκίδα.
Ένα ωραίο δώρο, περιμένει την τυχερή ή τον τυχερό που θα βρει το «φλουρί» ενώ οι υπόλοιπες/οι φίλες/οι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με όμορφα δώρα από προσφορές των καταστημάτων της πόλης μας .
Η τιμή πρόσκλησης είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει βασιλόπιτα, καφέ, τσάι ή αναψυκτικό, καθώς και γλυκίσματα φτιαγμένα από μέλη της Ε.Γ.Ε.
Το Ημερολόγιο της Ε.Γ.Ε. θα διατίθεται από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής παραρτήματος Αιγίου στην τιμή των 5 ευρώ.