Να πάμε το θεσμό αυτό ακόμα πιο ψηλά

 

“Aγαπημένοι μου συνεργάτες,

Φέρατε σε πέρας μια μεγάλη αποστολή με υπευθυνότητα, εργατικότητα, συνέπεια, ωριμότητα, ευγένεια, σεβασμό, ξεχωριστή δημιουργικότητα, εθελοντισμό, δοτικότητα και τρυφερότητα στα παιδιά που κυρίως απευθυνόταν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο μας. Σας ευχαριστώ θερμά όλους μαζί και έναν έναν χωριστά.

Στο ξεκίνημά της η νέα μας δημοτική αρχή πέτυχε σε αυτό το θεσμό πλέον τη μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο που μεταφράστηκε στη μεγαλύτερη μέχρι τώρα επισκεψιμότητα του με ότι αυτό συνεπάγεται για την ικανοποίηση όσων το απόλαυσαν όχι μόνο από το Δήμο Αιγιαλείας, αλλά και από άλλες περιοχές και πόλεις Κορινθία, Πάτρα, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Πύργο, Άργος, Αθήνα κ.λ.π. καθώς και για την οικονομία του δήμου μας.

Bάλατε τη ψυχή σας με ατελείωτες ώρες εθελοντικής εργασίας. Το πιστέψατε και το δημιουργήσατε σε πολύ σύντομο χρόνο με απίστευτη χρονική πίεση.

Στον απολογισμό και την αξιολόγηση που θα κάνετε και κατ. ιδίαν και στη ΔΗΚΕΠΑ, σας παρακαλώ να συμπεριλάβετε την ικανοποίηση όλης της δημοτικής αρχής και όλων των επισκεπτών που πέρασαν, καθώς και όλων των καλοπροαίρετων συμπολιτών μας, οι οποίοι μας έδιναν καθημερινά συγχαρητήρια που αξίζουν μόνο σε σας και σε όλους όσους συμμετείχαν, στις καθημερινές πλούσιες δραστηριότητες, όλους τους φορείς και επαγγελματίες του δήμου μας, τα παιδιά, τους δασκάλους και καθηγητές των σχολείων που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή, τους υπευθύνους και τα παιδιά όλων των Τμημάτων του ΔΙΕΚ Αιγίου, του Πρότυπου Ωδείου, την Ομάδα του Λαμποίκου, τους εικαστικούς, τους κατασκευαστές των δημιουργιών του Πάρκου, τους υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας, τους τεχνικούς, τους φύλακες, τους χορηγούς μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Είμαι υπερήφανος που σας έχω συνεργάτες, είμαι υπερήφανος για τα νιάτα του Δήμου μας που με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, ωριμότητα και διάθεση για προσφορά αντιμετωπίζουν το μέλλον του τόπου τους.

Θέλω να λαμβάνετε υπόψη μόνο την καλοπροαίρετη κριτική, τη βασισμένη σε σωστά επιχειρήματα.

Όποια θέματα και προβλήματα παρουσιάστηκαν θα τα αντιμετωπίσουμε, ούτως ώστε την επόμενη χρονιά καλύτερα προετοιμασμένοι από πολύ νωρίτερα να πάμε το θεσμό αυτό ακόμα πιο ψηλά.

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά προσωπική και οικογενειακή και καλή συνέχεια σε επόμενες δραστηριότητες σας”.

 

δήμαρχος Αιγιαλείας  Δημήτρης Καλογερόπουλος