Χρήστος Ζαμπούνης για Χάρι – Μέγκαν: Ήρθε η μιγάδα και τους έκανε άνω κάτω

Ο Χρήστος Ζαμπούνης, τον οποίο έχουμε ταυτίσει με το Savoir Vivre, την καλή ζωή και το lifestyle μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέλυσε το πιο hot θέμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή: Το διαζύγιο Χάρι – Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια.

Aρχικά ο Ζαμπούνης εξέφρασε τους δισταγμούς που είχε από την αρχή του ειδυλλίου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να είχαν προχωρήσει σε γάμο.

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να παντρεύονται όμοιούς τους» τόνισε.

Πρόσθεσε ότι ο πόλεμος στη Μέγκαν υπάρχει ήδη εδώ και καιρό και δικαιολογημένα δεν άντεξε όλη αυτή την πίεση. Και ήταν λογικό να μην είναι ευτυχισμένη αφού άφησε τη ζωή της, την δουλειά της και έπρεπε να ζήσει σύμφωνα με ένα αυστηρό πρωτόκολλο.

REUTERS
REUTERS

«Δεν ανέχονται το γεγονός ότι ήρθε η μιγάδα και τους έκανε άνω κάτω»

Ουσιαστικά ο Χρήστος Ζαμπούνης είναι της λογικής «για όλα φταίει η Μέγκαν».

Όσο για τον Χάρι, ο τίτλος που έβαλε είναι «Έρως ανίκατε μάχαν»: «Ο Χάρι ερωτεύτηκε σφόδρα έχασε τα μυαλά του – όσα έχει – και τον έκανε ότι θέλει η Μέγκαν. Θα έκανε το ίδιο για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα». 

Πρόσθεσε ότι η Μέγκαν άρχισε από νωρίς να εκφράζει τις ιδιοτροπίες της στο παλάτι, να φαίρεται σαν κακομαθημένη, απαιτούσε συνεχώς πράγματα ωθώντας πολλούς υπαλλήλους του παλατιού στην παραίτηση. Γιαυτό και δεν την συμπαθούν καθόλου στη Βρετανία.

«Δεν ανέχονται το γεγονός ότι ήρθε η μιγάδα και τους έκανε άνω κάτω»

Τέλος, ο Ζαμπούνης ανέφερε ότι όπως και εκείνος έχει πληροφορηθεί, «ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στη βασίλισσα να της πει ότι σκέφτεται να κάνει αυτό που έκανε.. και εκείνη του είπε «περίμενε». 

Όμως εκείνος δεν την άκουσε, καθώς η αγαπημένη του άρχισε την κρεβατομουρμούρα… »

REUTERS
REUTERS

Δικαιολογημένα θυμώνουν οι βρετανοί πολίτες

«Για τους βρετανούς πολίτες η μοναρχία είναι ένας θεσμός που τους κάνει περήφανους γιατί τους διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους.

Και δικαιολογημένα θυμώνουν με όλη αυτή την εξέλιξη, που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον θεσμό της βασιλείας». 

REUTERS
REUTERS

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.