Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ έχει εξώγαμο παιδί και είναι ο Μελέτης;

Όσο περνούν τα επεισόδια η αγωνία στις Άγριες Μέλισσες μεγαλώνει. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως η Ανέτ (που υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη) έχει εξώγαμο παιδί, του οποίου όμως την τύχη δεν γνωρίζει. Εκείνη νομίζει ότι είναι ο Νικηφόρος όμως η μοίρα της έχει παίξει ένα άλλο τραγικό παιχνίδι. Η Ανέτ έχοντας ανακαλύψει πλέον τα πάντα για την πλαστή διαθήκη που έφτιαξε ο Δούκας σε συνεργασία με τον συμβολαιογράφο για να αποκλείσει τον Μιλτιάδη από το δίκαιο μοίρασμα της περιουσίας, κάνει μεγάλη επίθεση στον αδελφό της.

Και του δίνει τελεσίγραφο να αποκαλύψει ο ίδιος τι έκανε στον Μιλτιάδη, αποκαθιστώντας παράλληλα τη μεγάλη αδικία που είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια. Ο Δούκας όμως δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα όπλα τόσο εύκολα. Κρατάει την Ανέτ στο χέρι με ένα μυστικό από το παρελθόν και την εκβιάζει. Η Ανέτ Ρουσσώ πριν από το γάμο της και τη φυγή της στη Γαλλία έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία.

Αυτό φυσικά εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να γίνει γνωστό σε κανέναν. Έτσι, ο Δούκας, μόλις το παιδί γεννήθηκε, το πήρε μακριά της. Η Ανέτ θεωρεί πως το παιδί αυτό είναι ο Νικηφόρος, γι’ αυτό και του έχει τεράστια αδυναμία και τον πήρε μαζί της στη Γαλλία κι επέστρεψε μαζί του. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι ο Νικηφόρος.

Meletis

Το μόνο βέβαιο είναι πια πως οι εξελίξει στο «Διαφάνι» με τα μυστικά που έρχονται στο φως μετατρέπονται σε χιονοστιβάδα. Και βέβαια τα νούμερο της σειράς αναμένεται το επόμενο διάστημα να ανέβουν ακόμη περισσότερο! Το εξώγαμο παίδι της Ανέτ είναι ο Μελέτης (που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης); Η συνέχεια επί της οθόνης…