ΠΑΤΡΑ: Ιατρείο γρίπης στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα – Πότε θα λειτουργεί στα Ζαρουχλέικα

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠ.Ε Γιάννης Καρβέλης προχωράει την ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ώστε να απορροφάει τα περιστατικά που της αναλογούν.
Η αρχή γίνεται με το Κέντρο Υγείας του Νοτίου Τομέα. Ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Θεόδωρος Σολωμός ανακοίνωσε χθες ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων αναπνευστικών λοιμώξεων και εποχικής γρίπης και προκειμένου τα περιστατικά να εξυπηρετούνται άμεσα
λειτουργεί ιατρείο έκτακτων περιστατικών.
Το ιατρείο αυτό λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Οπως υπογραμμίζει ο κ. Σολωμός, στο ιατρείο έκτακτων περιστατικών μπορούν να αντιμετωπιστούν περιστατικά που χρειάζονται πρωτοβάθμια περίθαλψη. Το Κέντρο Υγείας βρίσκεται επί της Διαμαντή Νικολάου 22 και Πηγάσου στα Ζαρουχλέικα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610 332426, 2610 332440, 2610 330 658).
«Τις επόμενες ημέρες ξεκινάμε το σχεδιασμό της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αγίου Αλεξίου» μας είπε ο κ. Καρβέλης.

Μάλιστα το θέμα αυτό θα το συζητήσει και με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα θα επισκεφτεί την Πάτρα.