Ολυμπιακός: Ψάχνεται για φορ την ώρα που εντείνεται η φημολογία για Ελ Αραμπί

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην «καίγεται» για μεταγραφές, ωστόσο οι Πειραιώτες πάντα έχουν ανοικτά τα… ραντάρ τους στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ», στο Λιμάνι φαίνεται να προχωρούν τις διαδικασίες για απόκτηση επιθετικού.

Αρκετοί μπορεί να συνδέσουν το ρεπορτάζ αυτό με την έντονη φημολογία που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ωστόσο, εάν θα γίνει μια τέτοια κίνηση, αυτή θα αφορά παίκτη που προορίζεται να δώσει ανάσες στον Αλγερινό.

Εκτός του Ελ Αραμπί, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί και για ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον Γκερέρο, όμως ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο θέμα οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν λάβει την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, σημειώνει η εφημερίδα.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει ο Χασάν, τον οποίο έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές να πιέσουν την Μπράγκα ώστε να πει το «ναι». Εκτός από τον Αιγύπτιο, όμως, υπάρχει και άλλο όνομα στη λίστα, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει.

Όσον αφορά τον Ελ Αραμπί, πάντως, η ομάδα με την οποία συνδέθηκε είναι η Αλ Ιτιχάντ, η οποία πέρσι μπήκε από το πουθενά στη ζωή των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων με την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ.

Ένα χρόνο αργότερα δημοσιεύματα στην Αραβική Χερσόνησο εμφανίζουν την ομάδα της Τζέντα να έχει συμφωνήσει με τον έμπειρο φορ του Ολυμπιακού, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά στον Πειραιά.