ΠΑΤΡΑ: Η νικήτρια για την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών

Αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020 αναδείχτηκε η δημιουργία της Πανωραίας Χριστοπούλου. Η αφίσα επιλέχτηκε μέσα από 17 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2020, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».
Δεύτερη βραβευμένη αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020 αναδείχτηκε η δημιουργία της παιδικής καλλιτεχνικής ομάδας ζωγραφικής, σχεδίου και ελεύθερου σχεδίου του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Τάπα Τίπα Ντο με συντονίστρια και εκπρόσωπο της ομάδας την εκπαιδευτικό και εικαστικό Χρυσόθεμι Μιτάκη.
Τρίτη βραβευμένη αφίσα αναδείχτηκε η δημιουργία της Λένας Τρίγκα.
Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Αφίσα Προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών, στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2020. Το θέμα του φετινού Καρναβαλιού των Μικρών είναι:
«Κύκλο κάνουν τα παιδιά
με χρώματα διαφορετικά
σφιχταγκαλιασμένα και δημιουργικά».
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που κατέθεσαν τις προτάσεις τους και συγχαίρει τους νικητές του διαγωνισμού.