Κύπελλο Ελλάδας: Με αλλαγές ο Ολυμπιακός για να «καθαρίσει» την πρόκριση στους «8» με την Καλαμάτα

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός στην Καλαμάτα, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και έχει ως στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00, Cosmote Sport 2).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει κάποιους άλλους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, θα παίξουν και ποδοσφαιριστές που προέρχονται και από την ομάδα Νέων του συλλόγου, σε ένα «τεστ» του Πορτογάλου σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Μάρκοβιτς, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ξενιτίδης και ο Μπενζιά, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Χριστοδουλόπουλο στα δύο άκρα. Ο Λοβέρα θα παίξει πίσω από τον Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπέλιτς, Φέκκας, Καραργύρης, Μαρίνος, Μεριά, Παπαδόπουλος, Τζολάκης και Βοΐλης.

Εκτός έμειναν οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, όπως και οι Φορτούνης, Γκιγέρμε, Τοροσίδης, Σουντανί και Μπρούνο.

Πηγή: sport-fm.gr