(Φωτο)-Με απρόοπτα οι διακοπές Τραμπ: Ο γιος της Ιβάνκα Τραμπ δάγκωσε πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών

Οι διακοπές για την οικογένεια Τραμπ στο εξοχικό τους στην Φλόριντα ολοκληρώθηκαν και σύσσωμη η οικογένεια επέστρεψε στην Ουάσινγκτον, με τον μικρό γιο της Ιβάνκα Τραμπ, όμως να κλέβει την παράσταση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια, τον γιο τους Μπάιρον και άλλα μέλη της οικογένειας, πέρασαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο εξοχικό τους στο Mar a lago της Φλόριντα και χθες το βράδυ επέστρεψαν στην βάση τους, τον Λευκό Οίκο, εν μέσω θερμού επεισοδίου με το Ιράν μετά την δολοφονία του υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί, σε αεροπορική επιδρομή στην Βαγδάτη. Το Ιράν απειλεί πως θα υπάρξουν αντίποινα και ο Αμερικανός Πρόεδρος, μέσω Twitter, απάντησε απειλώντας πως αν υπάρξει επίθεση, οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν 52 ιρανικούς στόχους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια και τον γιο τους Μπάιρον αποβιβάζονται από το Air Force One


Η οικογένεια Τραμπ επέστρεψε χθες στον Λευκό Οίκο, ταξιδεύοντας με το Air Force One από την Φλόριντα. Ο Αμερικανός πρόεδρος συνοδευόμενος από την Μελάνια, τον γιο του Μπάιρον, την κόρη του Ιβάνκα και τα τρία της παιδιά, προσγειώθηκαν στην στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ με ένα μικρό απρόοπτο να συμβαίνει κατά την αποβίβαση.

Ο ατίθασος γιος της Ιβάνκα Τραμπ
Ο μικρότερος γιος της Ιβάνκα Τραμπ, ο Θίοντορ Τζέιμς Κούσνερ, φαίνεται ότι δεν περνούσε και πολύ καλά στο προεδρικό αεροσκάφος και δεν έβλεπε την ώρα να κατέβει από αυτό. Έτσι, την στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες, ο 3χρονος έτρεξε προς τις σκάλες, με τον μεγαλύτερο αδερφό του Τζόζεφ Φρέντερικ να τον ακολουθεί. Λίγο πριν κατέβουν τα σκαλιά, όμως, ένας πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών προσπάθησε να τονυς εμποδίσει με αποτέλεσμα ο μικρότερος γιος της Ιβάνκα Τραμπ να τον δαγκώσει στο μπράτσο.

Καρέ καρέ η αποβίβαση του γιου της Ιβάνκα Τραμπ και το δάγκωμα στον μυστικό πράκτορα
Ο μικρότερος γιος της Ιβάνκα Τραμπ προσπαθεί να βγει από το αεροπλάνο


Ο μυστικός πράκτορας σπεύδει να τον κρατήσει από την μέση για να μην κατέβει τα σκαλιά μόνος του


Πίσω από τον μικρό Θιοντόρ ακολουθεί ο μεγαλύτερος γιος της Ιβάνκα Τραμπ, με τον μυστικό πράκτορα να «παλεύει» να κρατήσει και τα δύο παιδιά


Ο ατίθασος γιος της Ιβάνκα Τραμπ τότε, αποφασίζει να δαγκώσει τον μυστικό πράκτορα στο μπράτσο