(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Αυλαία για το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο

Αυλαία για το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που ολοκλήρωσε το φετινό του «Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο», υποδεχόμενο χιλιάδες επισκέπτες και αφήνοντας πίσω του παραμυθένιες αναμνήσεις και υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου, το Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων, μεταμορφώθηκε στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο», συνδυάζοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η  φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κυρίως από Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κορινθία αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Εκτός από τους χιλιάδες μεμονωμένους επισκέπτες, το πάρκο επέλεξαν για την εκδρομή τους δεκάδες σχολεία, εκπαιδευτήρια, πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες.

Καθημερινές εκδηλώσεις στο Πάρκο αλλά και σε σημεία της πόλης, έδωσαν τον εορταστικό τόνο για μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στην πόλη του Αιγίου, δίνοντας την αφορμή στο επισκέπτη να γνωρίσει όχι μόνο το Αίγιο αλλά και την πανέμορφη Αιγιάλεια.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου που ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας για το Πάρκο των Χριστουγέννων, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου μαζί με την ομάδα του Πάρκου, γιόρτασε τη λήξη της φετινής διοργάνωσης, με όλους τους παραμυθένιους ήρωες να δίνουν το παρών!  Η πρόεδρος της διοργανώτριας ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί η πολύ απαιτητική διοργάνωση, που φέτος έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για το μέλλον. Η Κα Τσουκαλά ανέφερε, πως το Πάρκο των Χριστουγέννων αποτελεί μια διοργάνωση, που εμπλέκει τους πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς φορείς της Αιγιάλειας και όχι μόνο, με την ενεργή συμμετοχή φιλαρμονικών, θεατρικών ομάδων, ωδείων, σχολών χορού και δεκάδων άλλων συντελεστών που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία και μπορεί να αποτελέσει σταθμό αναφοράς για την Αιγιάλεια αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.