Φρικτό τροχαίο στην Κηφισιά τα ξημερώματα: Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Μέτρα ασφαλείας στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του στο οποίο επέβαινε, Πέμπτη 25 Μαΐου 2017. Έκρηξη στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τους συνεπιβαίνοντες του, στην οδό Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου, με τους τραυματίες να μεταφέρονται με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε παγιδευμένο φάκελο στο εσωτερικό του οχήματος όπου επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Με αίμα δυο νέων ανθρώπων βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα στην Κηφισιά. Δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα δυο άτομα να σκοτωθούν ακαριαία, ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά και πέντε ακόμη ελαφρά.

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Γεωργίου Λυρα 19-21. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου μπήκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το άλλο όχημα. Αποτέλεσμα ο θάνατος δυο νέων ανθρώπων ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα και ο σοβαρός τραυματισμός ενός άνδρα ηλικίας 31 ετών. Οι υπόλοιποι τραυματίες που επέβαιναν στα δυο οχήματα είναι μεταξύ 28 και 34 ετών. Τα ακριβή αιτία της τραγωδίας διερευνά η τροχαία.