Τραγωδία στην Πεύκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 5χρονης : «Δυστυχώς δεν την πρόλαβα»

ЅՊǠ32בύǠЅԁ΅ PϠԁсԓ`ԇ͠Ѕ͔Wя͇ ʏч ԇӠʁɠ̅ԁ UԏʔύǓŮ (EUROKINISSI/ ć̇ԑϐϕˏӠәԇчө

Πέταξε το παιδί της στο κενό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Πεύκης, όταν μία γυναίκα έριξε την 5χρονη κόρη της στο κενό και αμέσως μετά πήδηξε και εκείνη από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες γείτονες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οταν έφτασαν εκεί διασώστες αλλά και αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης είδαν τη μητέρα με το παιδί της να κείτονται στο μπροστινό σημείο της πολυκατοικίας. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν χθες πως η 5χρονη μαζί με τη μητέρα της άφησαν ακαριαία την τελευταία τους πνοή στο έδαφος. Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67, με κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Το παιδί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε αυτισμό.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη, με το σύζυγό της να αναφέρει χθες πως ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο πατέρας ειδοποιήθηκε μετά το συμβάν και έφτασε κάτω από το σπίτι, όπου αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Μάλιστα οι γείτονες τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».
«Δυστυχώς δεν την πρόλαβα», φέρεται να ανέφερε χθες σε συγγενείς της 32χρονης ο τέως σύζυγός της. Η δήλωση του πατέρα της 5χρονης σημαίνει είτε ότι η πρώην γυναίκα του είχε επικοινωνήσει μαζί του και είχε αναφέρει τη σκέψη της να σκοτώσει το παιδί και να αυτοκτονήσει είτε ότι του είχε αναφέρει την πρόθεσή της παλιότερα. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Κατάθεση στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσει και ο πατέρας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Στο σημείο βρέθηκε και ο πεθερός της 32χρονης και παππούς της 5χρονης. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Ερχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στο δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά της η γιαγιά του παιδιού μίλησε στο newsit.gr . Οπως είπε, ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως η κόρη του και η εν διαστάσει σύζυγός του ήταν στο δρόμο νεκρές. «Είχαν ένα κοριτσάκι άρρωστο, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε», είπε μεταξύ άλλων.