(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Οι έμποροι σε Δοξολογία και Δεξίωση Πρωτοχρονιάτικη στο Αίγιο

Την Θεία Λειτουργία και εν συνέχεια Δοξολογία , για το νέο έτος 2020, που τελέστηκε την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» , υπό του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ Ιερώνυμου, έδωσε το παρών ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με την Πρόεδρο κα. Χρονοπούλου Μαρία και τον Αντιπρόεδρο κ. Ντερντέ Δημήτρη.

Αργότερα τα μέλη του Προεδρείου παραβρέθηκαν και στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη δεξίωση, που παρέθεσε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος για τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τους δημότες, το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

Στη συνέχεια, τα μέλη του Προεδρείου μετέβησαν στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για να ευχηθούν στον Μητροπολίτη, ενώ του δώρισαν συμβολικά ένα γούρι για την νέα χρονιά.

Ο Σύλλογος μας εύχεται σε όλους τους Αιγιαλείς και σε όλους τους Εμπόρους της πόλης μας μια χαρούμενη, δημιουργική και κερδοφόρα Νέα Χρονιά.