Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο τραγικός πατέρας

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού που βρέθηκαν νεκρές στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης, περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Νεκρή βρέθηκε μια 32χρονη μητέρα το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη μαζί με την 5χρονη κόρη της. Η μητέρα φαίνεται να πέταξε το παιδί της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας στον ακάλυπτο και στη συνέχεια να βούτηξε και εκείνη στη κενό.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σοβαρά προβλήματα υγείας, βαριάς μορφής αυτισμό, είχε και το παιδί. Παρά τις άρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρυσε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατ΄μου το έκανες αυτό;».

IMG_4759

IMG_4760