(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στο 7ο Γυμνάσιο η εκδήλωση για Χριστούγεννα και καινούργιο έτος

Σε ιδιαίτερο εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το 7ο Γυμνάσιο Πατρών, η εκδήλωση για τα Χριστούγεννα και το Καινούργιο Έτος 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αίγλη», τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.
Στολισμός, καλωσορίσματα, τραγούδια, μουσική, θεατρικά δρώμενα, χορογραφίες, ευχές, κεράσματα και αισιοδοξία για υγεία, πρόοδο και ευημερία στην εκπαιδευτική κοινότητα και στις οικογένειες των μαθητριών και μαθητών, ήταν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της ολοζώντανης και ζεστής σχολικής γιορτής.
Η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου κα Σοφία Γεωργαλή είχε την γενική επιμέλεια της γιορτής παρουσιάζοντας μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες μουσικές και τραγούδια από την ελληνική και διεθνή σκηνή.Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει τις χορογραφίες, τις προβολές και τα θεατρικά δρώμενα, δίνοντας τον σχετικό εορταστικό τόνο στην εκδήλωση, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Τον στολισμό της εκδήλωσης είχε επιμεληθεί η φιλόλογος του σχολείου κα Κατερίνα Ζαφειροπούλου που μαζί με την εθελοντική συμμετοχή γονέα στην ηχητική κάλυψη, έδωσαν μια ζεστή και ενδιαφέρουσα εορταστική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.
Το γιορτινό ραντεβού του 7ου Γυμνασίου Πατρών ανανεώθηκε για την περίοδο της Άνοιξης και του Καλοκαιριού!