ΑΧΑΪΑ: Οι έμποροι της Δύμης καλούν τον δήμαρχο Σπ.Μυλωνά να παρουσιάσει το έργο της Ανάπλασης – «Κίνδυνος στην ύπαρξη της πόλης»

Σε συνέχεια της παρουσίας του στο Δημοτικό συμβούλιο τη 19/12/2019, ο Εμπορικός Σύλλογος Δύμης  ζητά και εγγράφως το αίτημα του εμπορικού κόσμου της πόλης αλλά και του συνόλου των κατοίκων και των επισκεπτών καταναλωτών, να παρουσιάσει ο Δήμος το σχέδιο της Β’ Ανάπλασης με την επισημότητα και την βαρύτητα που αρμόζει σε ένα τέτοιο έργο.
Το σχέδιο της Β’ Ανάπλασης για εμάς όλους που το είδαμε στην παρουσίαση στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» δεν έχει όραμα, δεν έχει στόχο, έχει έλλειψη υποδομών και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και στο μέλλον της πόλης.
Κύριε Δήμαρχε οι ανάγκες της εποχής μας, η σοβαρότητα των καταστάσεων, το κόστος που έχει επωμισθεί ο εμπορικός κόσμος δεν αφήνει περιθώρια λάθους.
Τα 2.300.000 € τα οποία επικαλείσθε σαν επιχείρημα είναι ασήμαντα μπροστά στο μέλλον της πόλης.
Έχετε την υποχρέωση να μας αποδείξετε ότι τα έργο αυτό είναι χρήσιμο και γι’ αυτό πρέπει να γίνει. Δεν έχετε δικαίωμα να θέσετε σε κίνδυνο την ύπαρξη του εμπορικού κόσμου ,την ύπαρξη της πόλης.