ΠΑΤΡΑ: Η καλύτερη βραδιά του χρόνου, πλησιάζει – Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» 2019 στις 5 Ιανουαρίου

advertisement
Μια λαμπρή τελετή κι ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στο 2020 ετοιμάζει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το Ινστιτούτο Πρόσωπα για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020. Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα φιλοξενήσει την βραδιά απονομών για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» 2019.
Ήδη το κοινό έχει κάνει τις επιλογές του, καθώς η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της καταμέτρησης για τα πρόσωπα και τις ομάδες που θα επικρατήσουν σε κάθε μία από τις πέντε κατηγορίες που είναι: Κοινωνία, Εκπαίδευση – Έρευνα – Καινοτομία, Πολιτισμός – Τέχνες, Διοίκηση και Αθλητισμός.
Πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, θεσμικοί, πρόεδροι συλλόγων και σωματείων, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Ο καθένας έχει το δικό του δημόσιο «αποτύπωμα».
Ο οργανωτικός φορέας σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή θα απονείμουν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία για κάθε κατηγορία. Στο σύνολό τους οι υποψηφιότητες, έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα www.prosopaxronias.gr. Παράλληλα όλες οι φάσεις της διοργάνωσης προβάλλονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της διοργάνωσης Facebook: Πρόσωπα της Χρονιάς και Instagram: prosopaxronias.gr.
Φέτος στην βραδιά των απονομών σμίγουν το παρελθόν μέσα από τις νότες πατρινών δημιουργών και το δυναμικό παρόν, που εγγυάται ελπιδοφόρο μέλλον. Η καθιερωμένη, πλέον, ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων «Πρόσωπα της Χρονιάς» έχει στόχο να αποτελέσει τη μεγαλύτερη βραδιά του χρόνου για την Πάτρα και τους πρωταγωνιστές της τοπικής κοινωνίας.
Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία υπό τις οδηγίες της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Οι εκπλήξεις ,,,ξεδιπλώνονται μία – μία.
Διοργάνωση
Πελοπόννησος
Ινστιτούτο Πρόσωπα

 

Συνδιοργανώση
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας

 

Ζωντανή Τηλεοπτική Μετάδοση
IONIAN TV
Official Broadcaster

 

Χρυσοί Χορηγοί
Coffee island
Afidea

 

Ασημένιοι Χορηγοί
Elite
Μπακαλάρος
WIND
ΟΛΠΑ οκ
Ολυμπία Οδός οκ
Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας
THEBEST

 

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΕΡΤ
ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Newsbomb
Ypodomes.gr
Rpnews
Piperata.gr ok
e-reportazοκ

 

PATRASEVENTS

 

SKAI PATRAS (Live)
ΛΑΜΨΗFM
Ant1Patras
RadioGamma
ΕΡΑΠΑΤΡΑΣ

 

ΚΟΣΜΟΣ

 

Nafpaktianews
ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
Kalavrytanewsοκ