Ξέσπασμα Καλλιάνου για Ζηνοβία: Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα. Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή

advertisement

Για το χθεσινό «αλαλούμ» με την κακοκαιρία,στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, τοποθετήθηκε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ο μετεωρολόγος – βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κ. Καλλιάνος δημοσιοποίησε δυο εικόνες από δημοσιεύματα που φιλοξενούσαν τις προειδοποιήσεις του για την κακοκαιρία και για τις δύσκολες συνθήκες στην Αθηνών – Λαμίας. «Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων. Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!» ανέφερε ο κ. Καλλιάνος για την κακοκαιρία και προσέθεσε:

1ο δημοσίευμα: Πριν 3 μέρες
2ο δημοσίευμα: Πριν λίγο

Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά…

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την κακοκαιρία:

 

1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos στις Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019