ΑΧΑΪΑ: Το πρόγραμμα της προτελευταίας ημέρας του 2019 για το «Πάρκο των Χριστουγέννων» Αιγίου

Αρχή της εβδομάδας και παράλληλα προτελευταία ημέρα του έτους η σημερινή και το «Πάρκο των Χριστουγέννων» περιμένουν και σήμερα αρκετές δράσεις και εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους της περιοχής.

Φυσικά και σήμερα οι εκδηλώσεις δεν μένουν μόνο στα πλαίσια του Πάρκου καθώς υπάρχει και απογευματινή εκδήλωση στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει στις 11:00 π.μ. με πολλά μαγικά κόλπα και ταχυδακτυλουργικά αλλά και πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα επισκεφθούν το Πάρκο.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:00 η Χιονάτη θα βρίσκεται στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» και κάτι κακό θα της συμβεί. Οι 7 νάνοι είναι σίγουρο πως θα χρειαστούν τη βοήθεια σας.
Μία ώρα μετά, στις 18:00 στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου θα ακούσουμε από τα χείλη επώνυμων φίλων της συγγραφέως Αναστασίας Ευσταθίου αποσπάσματα από τα παραμύθια ενώ παράλληλα δασκάλες θα γίνουν ηρωίδες των βιβλίων με τη βοήθεια μαθητών του Νηπιαγωγείου Αβύθου σε συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στο πιάνο θα βρίσκεται η κυρία Μαρία Γερολύμου.
Το σημερινό πρόγραμμα θα κλείσει με μία μαγική εκδήλωση καθώς στις 19:00 θα βρίσκεται στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» η βραβευμένη μεικτή Παιδική-Νεανική Χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου και οι μικροί σολίστες της που θα παρουσιάσουν πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την διεύθυνση της χορωδίας έχει η κυρία Δανάη Βλατάκη ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται η κυρία Εύα Βλαχάκου.