Πρωτοχρονιά: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά ρεβεγιόν

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συντροφιά θα μας κρατήσουν σχεδόν όλα τα κανάλια με διαφορετικές προτάσεις.

Στον ΑΝΤ1 ρεβεγιόν θα κάνουμε με τον πολυαναμενόμενο “Καφέ της Χαράς”. Στις 20:45 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς, η οποία επιστρέφει έπειτα από 15 χρόνια στις οθόνες μας για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του καναλιού. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του αρκαδικού χωριού θα επιστρέψουν ανανεωμένοι. Στις 21:45 τη σκυτάλη πέρνει η παρέα της σειράς “Πέτα τη φριτέζα”, με ένα εορταστικό επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές υποδέχονται το νέο έτος όταν ξαφνικά έρχεται μια είδηση που φέρνει τα πάνω κάτω. Μετά την αλλαγή του χρόνου στις 00:30 θα προβληθεί το μουσικό πρόγραμμα από την “Ιερά Οδό”.

Στον ΣΚΑΙ παρέα θα μας κρατήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους καλεσμένους του στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Η εκπομπή ξεκινά στις 22:30.

Στο ΟΡΕΝ, ο Νίκος Κοκλώνης θα παρουσιάσει ένα σόου, το οποίο ξεκινά στις 21:45. Με λαμπερούς καλεσμένους και διασκεδαστικές δοκιμασίες. Στο πιο κεφάτο πάρτι συμμετέχει και η Δέσποινα Βανδή που θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στην ΕΡΤ1 το ρεβεγιόν αναλαμβάνει η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος με την εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” με κεντρικούς καλεσμένους τον Κώστα Μακεδόνα και τον Κατερίνα Κούκα.

Στην ΕΡΤ2 θα μεταδοθεί απευθείας η εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος. Εκεί, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 με ένα εντυπωσιακό σόου μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και οικοδεσπότες τον Θέμη Γεωργαντά και την Νάντια Μπουλέ.