Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο 2019: Σε ποιον χαμογελά η τύχη

Η Ειδική Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου είναι πάλι κοντά μας, πιο δυνατή από ποτέ. Το Νέο Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο κυκλοφορεί με μεγάλο έπαθλο 2.000.000 ευρώ εγγυημένα για το μεγάλο τυχερό των εορτών! Η διάθεση της Ειδικής Χριστουγεννιάτικης Κλήρωσης έχει ξεκινήσει από τις 18 Νοεμβρίου και κοστίζει όσο ένα κανονικό Λαϊκό, δηλαδή 10 ευρώ η πεντάδα (2 ευρώ το τεμάχιο).

Επιπλέον του μεγάλου εγγυημένου επάθλου των 2.000.000 ευρώ, το νέο παιχνίδι θα προσφέρει πολλά μεσαία έπαθλα από 100 ευρώ έως 1.000 ευρώ, και 5 ευρώ στον 1ο νικηφόρο λήγοντα.
Η Eιδική κλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου είναι ξεχωριστή από τις κανονικές τακτικές κληρώσεις του Λαχείου και πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, στις 18.30 και μπορείτε να δείτε τα πάντα για την κλήρωση και τους τυχερούς λαχνούς στην ειδική σελίδα του ΟΠΑΠ για την κλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου. Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις κληρώσεις για Λαϊκό Λαχείο, Εθνικό Λαχείο και Κρατικό Λαχείο, ενώ στο επίσημο κανάλι στο Youtube μπορείτε να δείτε όλες τις κληρώσεις, και πολλές χρήσιμες συμβουλές.