Ολυμπιακός: Στόπερ και επιθετικός στο μεταγραφικό προσκήνιο

Μία εβδομάδα έχει απομείνει για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το β’ μισό της σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού τον Γενάρη.

Μάλιστα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν λάβει την απόφαση να προχωρήσουν στην παραχώρηση του Γιασίν Μεριά, ο οποίος έχει προβληματίσει με τις τελευταίες του εμφανίσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο μεταξύ, θα επιστρέψει στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο Παπ Αμπού Σισέ και θα γίνει κίνηση για άλλον παίκτη που θα αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός φέρεται να ψάχνεται να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική του γραμμή, με την απόκτηση ενός φορ, ο οποίος θα μπορεί να παίζει στα πλάγια και στην «καρδιά» της επίθεσης (όπως για παράδειγμα ο Σουντανί).

Μία τέτοια υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι αυτή την περίοδο, όμως δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση και να γίνει κίνηση.

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι εκείνος που θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τα «ερυθρόλευκα» είναι ο Χασάν, ο οποίος ήταν πέρσι δανεικός από την Μπράγκα και ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, ο Αιγύπτιος ήταν τραυματίας εδώ και 2,5 μήνες και μόλις τώρα έκανε 4 προπονήσεις με την ομάδα του.

Πηγή: SportFM