Η πρώτη ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά τη νίκη της στο Globetrotters

Το βράδυ της Δευτέρας προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του Globetrotters και νικητές αναδείχθηκαν η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, οι οποίοι κέρδισαν 30,000 ευρώ και αποφάσισαν να προσφέρουν τα χρήματα στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη της στο παιχνίδι του Star και μέσω της λεζάντας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του.

Διαβάστε το μακροσκελές κείμενο της παρουσιάστριας:

Ένα υπέροχο ταξίδι ζωής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έκλεισε τον κύκλο του χθες με τον πιο υπέροχο και γλυκό τρόπο. Τόσες σκέψεις στο μυαλό μου, τόση συγκίνηση, τόση αγάπη, ένας τρυφερός σκοπός και σχέσεις ζωής που θα μείνουν για πάντα. @harryvarthakouris σε λατρευω όσο δεν φαντάζεσαι, δεν θα άντεχα δευτερόλεπτο χωρίς εσένα και είμαι ευτυχισμένη που όλο αυτό το ζήσαμε παρέα.Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα σημαινεις για μένα. @barkas_christos @padelis_vouros @stelioskritikos @mixail_kritikos δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερους φίλους…καλύτερη ομάδα…σας αγαπώ πάρα πολύ όλους και σας ευχαριστώ για την φιλία και την αγαπη σας. Nathalie Woodfield @kalkalai Κοραλία Γεωργακοπούλου @zorzettaz Φένια Βαρδάνη σας λατρευω, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την έμπιστοσύνη σας, την ζεστασιά σας, την ατελειώτη δουλειά σας, την φιλία σας, το γεγονός ότι πάντα είστε εδώ να ακούσετε και να προσφέρετε με αγάπη αλλά πάνω απ’ όλα για την ζεστή αγκαλιά σας.

Είναι ευγνώμων και πολύ ευτυχισμένη που αισθάνομαι μέλος αυτής της οικογένειας που έχετε δημιουργήσει. @nchristoforou Σάββας Βέλλας και Νίκος Κεντζέας ότι και να πω για εσάς είναι λίγο!Απεριόριστα ευχαριστώ που κάνατε την νύχτα μέρα, που για εσας δεν υπάρχει δεν μπορώ, που είστε η καλύτερη παραγωγή που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε.

Στέργιος Νένες και Αλεξάνδρα Μπουτσέτου δυο άνθρωποι κατάδικοί μου…φίλοι καρδιάς που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια και που θα ήθελα να δουλεύω μαζί τους για παντα.Εξαιρετικά ταλέντα που χωρίς αυτούς το Globetrotters θα ήταν αλλιώς. @petrospolychronidis τι να πω εγώ γι αυτόν τον τύπο εκτός του ότι τον αγαπώ κι αυτόν παρα πολύ!!!Ταλαντούχος, δουλευταράς, φίλος κι εξαιρετικός επαγγελματίας. @nickievlachos μοναδικός στο είδος του, λατρεμένος, τρελός με την δουλειά του, ένας άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς 100% πάνω του.Σαγαπω Νικολιώ μου για όλα. Τοκούρογλου @gypsy.in.the.moon οι ήρωες πίσω απ’ τις κάμερες.Ακούραστοι, υπερταλαντούχοι, φίλοι καρδιάς, με απιστευτο μεράκι για ότι κάνουν.

Σας ευχαριστώ για όλη σας την αγαπη και την προσοχή. @giorgos_krikorian και Μαρία Παππά τρομερό team, νέα παιδιά, γεμάτα ταλέντο, όρεξη που χαίρεσαι να δουλευεις μαζί τους. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Βαρδινογιάννη και όλο το @starchanneltv γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ μου ότι μου έδωσαν την ευκαιρία και τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω. Ευχαριστώ όλα τα κανάλια, τους παρουσιαστές, τα sites , τα περιοδικά και τις εφημερίδες που όλο αυτό το διάστημα με στήριξαν και μου αφιέρωσαν τον χρόνο τους. Κι ένα πελωωωωωωωωριο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους μου που είστε δίπλα μου απ’ την πρώτη μέρα με μεγάλη αγάπη και κατανόηση στα βήματα μου. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας, να δουλεύω ακούραστα και να φανώ στο μέλλον αντάξια όλων αυτών των υπέροχων που ακούω τώρα. Το μέλλον το ξέρει μόνο ο Θεός και θα το αφήσω στα χέρια του όπως κάνω πάντα. ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΟΟΟΛΟΥΣ!!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! @globetrottersgr σ’ ευχαριστώ για κάθε στιγμή…θα σε θυμάμαι πάντα!!!

Δείτε τη δημοσίευσή της:

 

View this post on Instagram

ΜΕΡΟΣ Ά (γιατί δεν χωράνε όλα σε ένα) Ένα υπέροχο ταξίδι ζωής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έκλεισε τον κύκλο του χθες με τον πιο υπέροχο και γλυκό τρόπο. Τόσες σκέψεις στο μυαλό μου, τόση συγκίνηση, τόση αγάπη, ένας τρυφερός σκοπός και σχέσεις ζωής που θα μείνουν για πάντα. @harryvarthakouris σε λατρευω όσο δεν φαντάζεσαι, δεν θα άντεχα δευτερόλεπτο χωρίς εσένα και είμαι ευτυχισμένη που όλο αυτό το ζήσαμε παρέα.Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα σημαινεις για μένα. @barkas_christos @padelis_vouros @stelioskritikos @mixail_kritikos δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερους φίλους…καλύτερη ομάδα…σας αγαπώ πάρα πολύ όλους και σας ευχαριστώ για την φιλία και την αγαπη σας. Nathalie Woodfield @kalkalai Κοραλία Γεωργακοπούλου @zorzettaz Φένια Βαρδάνη σας λατρευω, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την έμπιστοσύνη σας, την ζεστασιά σας, την ατελειώτη δουλειά σας, την φιλία σας, το γεγονός ότι πάντα είστε εδώ να ακούσετε και να προσφέρετε με αγάπη αλλά πάνω απ’ όλα για την ζεστή αγκαλιά σας. Είναι ευγνώμων και πολύ ευτυχισμένη που αισθάνομαι μέλος αυτής της οικογένειας που έχετε δημιουργήσει. @nchristoforou Σάββας Βέλλας και Νίκος Κεντζέας ότι και να πω για εσάς είναι λίγο!Απεριόριστα ευχαριστώ που κάνατε την νύχτα μέρα, που για εσας δεν υπάρχει δεν μπορώ, που είστε η καλύτερη παραγωγή που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Στέργιος Νένες και Αλεξάνδρα Μπουτσέτου δυο άνθρωποι κατάδικοί μου…φίλοι καρδιάς που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια και που θα ήθελα να δουλεύω μαζί τους για παντα.Εξαιρετικά ταλέντα που χωρίς αυτούς το Globetrotters θα ήταν αλλιώς. @petrospolychronidis τι να πω εγώ γι αυτόν τον τύπο εκτός του ότι τον αγαπώ κι αυτόν παρα πολύ!!!Ταλαντούχος, δουλευταράς, φίλος κι εξαιρετικός επαγγελματίας. @nickievlachos μοναδικός στο είδος του, λατρεμένος, τρελός με την δουλειά του, ένας άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς 100% πάνω του.Σαγαπω Νικολιώ μου για όλα.

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on