ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: “Στερεύει” από χρήμα το μοναδικό ΑΤΜ – Έρχονται στην Πάτρα για μετρητά

Έλλειψη μετρητών στο μοναδικό αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών σε ολόκληρο το Δήμο Ερυμάνθου γνωστοποίησε ο τοπικός σύλλογος. Την σχετική επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Κόντης και την κοινοποίησε στους βουλευτές Αχαΐας.
«Σας γνωστοποιούμε την αγανάκτηση μας , καθώς το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια Αχαΐας είναι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης μετρητών. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ΑΤΜ είναι το μοναδικό σε όλο το Δήμο Ερυμάνθου, ένα Δήμο 8.000 κατοίκων» αναφέρεται στην επιστολή.
Ο εκπρόσωπος των κατοίκων εκφράζει την δυσαρέσκειά του και υποστηρίζει ότι έχουν καταντήσει «πολίτες δεύτερης κατηγορίας με το κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος τράπεζας στο Δήμο μας» και τώρα «μας εξαναγκάζετε να μετακινούμαστε στην Πάτρα ώστε να πραγματοποιήσουμε και την πιο μικρή συναλλαγή».
Ζητάει από το πιστωτικό ίδρυμα να κατανοήσει τις ανάγκες των πολιτών-πελατών της και της ασκεί κριτική με αφορμή την προβολή που κάνει στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Επίσης, ο Σπ. Κόντης αναφέρεται και στην αιφνιδιαστική απόφαση να κλείσει αιφνιδιαστικά το υποκατάστημα χωρίς έγκαιρη ενημέρωση των πελατών, καθώς και στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος, για το οποίο εκφράζει την έντονη διαφωνία του ως προς το αποτέλεσμα που είχε για τους πολίτες.
«Και εμείς οι «πληβείοι» του Δήμου Ερυμάνθου σας ευχαριστούμε που μας αφήσατε χωρίς χρήματα χρονιάρες μέρες και που μας δίνετε αφορμές να ταξιδεύουμε στην Πάτρα , γιατί βρε αδερφέ , δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε» καταλήγει η επιστολή.